2016/2017 Sonbahar Kış Moda Trendleri

Online alışveriş sitelerinde aramanız gereken renkler, desenler ve daha fazlası.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 15 Ağustos 2016
2016/2017 Sonbahar   Kış Moda Trendleri

Dolaplarımızı Sonbahar Kış sezonuna hazırlamaya başladığımız şu günlerde bir online alışveriş sitesinde aramanız gereken renkler, desenler ve çok daha fazlası bu listede:



1- Kendine güvenen kadının rengi toprak tonları yükselişte. Canlı renk aksesurlar ile hareketlendirebileceğiniz, koyu renk ayakkabı ve çantalar ile kombinleyebileceğiniz toprak tonları hayatımızı kurtaracak.



2- Bu sezon hem erkek giyim hem de kadın giyimde kadifeler kendinden çokça söz ettirecek gibi görünüyor. Yani dolaba bir kadife ceket koymanın tam zamanı.



3- Desen üstü desen kullanımının yanlış olduğu kuralını unutun: Bu sene onların yılı: her türlüsüne ve her rengine hazır olun.




4- Lacivert ve kobalt mavisinden vaz geçemiyoruz. İç çamaşırlarından tutun da, kokteyl elbilerine kadar, mavi tonları bu senenin hakim renklerinden olacak.



5- Simetri hastalarına kötü haber, bu sene simetri out, asmetri in.



6- Yıllardır moda trendlerinde gördüğümüz nostaljik esintiler, bu sene danteller ile karşımızda. Farklı kumaşlar dantel ayrıntıları ile birleştiği gibi, sadece dantel parçalarda havanızı değiştirecek.



7- Dikkat çekmeyi seven erkeklerin  tercihleri bu sezon çiçek desenli parçalar olacak. Sadece dikkat çekmekle kalmayacaklar, modayı yakından takip ettiklerini de ispat edecekler. Bir kaç senedir karşımıza çıkan çiçek desenli erkek giyim modası bu sene de devam ediyor.



8- Metalik görünen gümüş, altın ve bakır etekler, elbiseler, pantolonlar ve çok daha fazlası gece hayatınızı renklendirecek.



9- Biraz mütevazi biraz da seksi midi etekler, günlük giyiminizde bu sezonun favori parçaları olacak.





Bu bir Advertorial'dır.



SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.