'in katkılarıyla

“Mükemmel saç” hikayenizi başlatmaya hazır mısınız? Yumuşatma ve saçı temizlemeden şekillendirmeye kadar tüm ürünleriyle saçın yapısını iyileştiren Moroccanoil’in besleyici argan yağıyla zenginleştirilmiş bakım yağları, bildiklerinizden çok farklı.

Özel formülü sayesinde saça direkt nüfuz eden, içeriğinde kullanılan silikon yapısı saç kütiküllerini kapatan diğer argan yağlarından farklı olan, saç kütikülünden içeri geçen ve saçı içten dışa onaran Moroccanoil Treatment bakım yağlarını ELLE ve Elele editörleri denedi, bakın neler söyledi.

GÜLRU İNCU / ELELE GÜZELLİK EDİTÖRÜ

"Moroccanoil’in saç şampuanı ve kreminin öncelikle mükemmel bir kokusu var. Diğer şampuanların aksine bol bol köpürmediğine aldanmayın, saçınızı pırıl pırıl yapıyor. Kreminden az bir miktar kullanmanız da yeterli. Saçlarım röfleli olduğu için düzenli nem bakımı ve doğru şampuan kullanımı benim için çok önemli. Her banyodan sonra düzenli olarak saç bakım yağı kulla- nıyorum. Moroccanoil Bakım Yağı’ysa hem kokusu hem de saçımı yağlandırmadan nem verme özelliğiyle favorilerim arasına girdi."

İREM AKALIN / ELELE MODA EDİTÖRÜ
"Moroccanoil nem serisiyle, saçlarımın nemini ve gücünü kaybettiği doğum sonrası dönemde tanıştım. İlk olarak şampuanın ekstra yoğun kıvamı beni şaşırttı. Gerçekten ufacık bir miktarla tüm saçımı temizledi. Ama asıl star kesinlikle nemlendirici kremi. Başka hiçbir ürüne ihtiyaç kalmadan yumuşacık yaptı saçlarımı."

GÜLGÜN ÖZEK/ELLE FOTOĞRAF EDİTÖRÜ
"Saç bakım ürünlerinden en büyük beklentim içeriğinde paraben ve alkol gibi zararlı kimyasalların bulunmaması. Bir de tabii saçı matlaştırarak ağırlaştırmaması. Bu beklentilerimi Moroccanoil ürünleri, an itibarıyla karşılamış bulu- nuyor. Güzel kokusu da üstüne kreması oldu! Farklı türde pek çok argan yağı kullanmışlığım var. Fakat hiçbirinden memnun kalmamıştım. Moroccanoil Bakım Yağı’nın ödüllü bir ürün olmasına şaşmamak gerek! Sonuç, yağlanmış gibi değil de sağlıkla parlayan ve sönük görünmeyen, esnek saçlar!"

SERLİ GAZER BOYACI / ELLE MODA HABERLERİ EDİTÖRÜ
"
Dalgalı saçlarım fönle kuruttuğumda kabarıyor ve elektrikleniyor. Bugüne kadar denemediğim şampuan kalmadı diyebilirim. Bir kısmı beklentilerimi karşılasa da etkisi birkaç kullanımdan sonra geçiyordu. Etkisi azalmayan tek şampuan ve saç kremi Moroccanoil oldu. Saçımı sakinleştirdi ama gürlüğünü de bozmadı. En önemlisi de yapış yapış bir kalıntı bırakmadı. Bakım yağından şimdi bir tane evimde var, bir tane de ofiste. Saçlarımı hacimsiz ya da kuru hissettiğimde uçlarına az miktarda sürüyorum. Dudaklarınıza kırmızı ruj sürdüğünüzde nasıl bir etki yaratıyorsa Moroccanoil de saç için bunu yapıyor."

Detaylar için tıklayın


Moroccanoil Treatment Light ince telli veya açık renkli saçlar için bakım yağı, MOROCCANOIL, 100 ml. 169 TL.

Moroccanoil Treatment tüm saç tipleri için bakım yağı, MOROCCANOIL, 100 ml. 169 TL

* Sadece seçkin kuaför salonlarında...
'in katkılarıyla