GARDIROBUNUZA KARAKTER KATAN GRAFİK TİŞÖRTLER
Bırakın tişörtünüz konuşsun!
ALYA BARUTOĞLU 24 Temmuz 2020
Getty Images

Renkli desenler, çekici kesimler veya işlemeli tasarımlar… Hepsi birer ‘statement’ unsuru. Ancak modada ‘statement’ olduğunu direkt ve açık olarak belli eden bir parça var: grafik tişörtler! Sloganlar, fotoğraflar veya sanat eserleri ile süslenen grafik tişörtler söylemek istediğiniz her şeyi tek bir yerde buluşturuyor. Sanat düşkünü müsünüz? Van Gogh’un ‘Ayçiçekleri’ eserinin olduğu bir tişörte ne dersiniz? Rolling Stones’un en büyük hayranı mısınız? Rolling Stones sembolünün basılı olduğu bir tişört giyebilirsiniz! Veya “Herkes feminist olmalı!” diye haykırmak mı istiyorsunuz? Düşüncelerinizi stilinize yansıtabilirsiniz… Eğlenceli ve dikkat çekici tasarımlara sahip olan grafik ve sloganlı tişörtler, tüm gözleri üzerinize toplamanın yanı sıra yeni bir sohbet konusu başlatmak için ideal! 

Dior İlkbahar 2017 Defilesi (Getty Images)

Maria Grazia Chiuri, 2016’da Dior’un Kreatif Direktörü olduğu ilk sene podyumda “We Should All Be Feminists” (Hepimiz feminist olmalıyız) yazılı tişörtleri ile grafik tişörtleri yeniden radarımıza dahil etmişti. Slogan baskılı tişörtleri denim veya piliseli etekler ile eşleştiren Chiuri, modanın en sevdiği kontrastı vurgulamıştı. Şık ve zarif parçalar ile tezat yaratan grafik tişörtler, ipek slip etekleri veya kristal işlemeli pantolonları anında günlük stile transfer edebiliyor! Bakış açınızı, en sevdiğiniz filmleri veya dinlemekten sıkılmadığınız müzik gruplarını bu grafik tişörtler ile stilinize ekleyebilirsiniz. 

Marc Jacobs, Philipp Plein ve Balmain İlkbahar Yaz 2020 Defileleri (Getty Images)

Kısa sürede koleksiyonların mesajını aktarmak için kullanılmaya başlanılan grafik tişörtler, aynı zamanda ünlülerin sokak stilinde de bir ‘statement’ unsuru haline geldi. Popüler kültür isimleri ve markaları ile bir araya gelen moda markaları, tişörtler adeta bir Andy Warhol etkisi yarattılar. Biraz pop-art, biraz punk hareketi, bir tutam da hippi kültüründen etkilenen grafik tişörtler herkese hitap edecek tasarımlar yaratıyor. Bu trendi küçüklüğümüzde giydiğimiz Barbie veya Mickey Mouse figürlü tişörtlerin yetişkin güncellemesi olarak görebilirsiniz! “Söylemekten dilimde tüy bitti,” günleriniz için harika olan bu tişörtler ile anlatmak istediklerinizi üzerinize giyebilirsiniz. Herkesin stili karakterini yansıtır ancak bu tişörtler ile karakterinizi ve durduğunuz yeri net bir şekilde belli edebilirsiniz!

Fotogaleride sizin yerinize konuşacak grafik tişörtleri inceleyebilirsiniz…

1

2

3

Unicorn Baskılı Tişört, £310 VETEMENTS matchesfashion.com

4

Dancing Bears Tişört, 1,999 TL PALM ANGELS beymen.com

5

Rolling Stones Tişört, 79.99 TL H&M hm.com

6

Payetli Tişört, €515 GUCCI mytheresa.com

7

At Figur Desenli Tişört, 105 TL İPEKYOL ipekyol.com.tr

8

Tişört, 224 TL LES BENJAMINS lesbenjamins.com.tr


9

Oversized Grafik Tişört, $262 BALMAIN modaoperandi.com

10

Tişört, 147.50 TL VAKKORAMA vakkorama.com.tr

11

Ramones Tişört, 119.99 TL MANGO shop.mango.com

12

Baskılı Tişört, $350 STELLA MCCARTNEY luisaviaroma.com

13

Tişört, 227.44 TL PUMA X CHARLOTTE OLYMPIA tr.puma.com

14

Kontrast Baskı Detaylı Tişört, 195 TL NOCTURNE nocturne.com.tr

15

Grafik Baskılı Tişört, €100 MSGM farfetch.com

16

Baskılı Pembe Tişört, 596 TL SANDRO brandroom.com.tr

17

Kalpli Tişört, 600 TL COMME DES GARÇONS PLAY shopigo.com

18

Wonder Woman Tişört, €429 MIU MIU brownsfashion.com

19

Muz Baskılı Tişört, 179.90 TL NIKE nike.com

20

Van Gogh Ayçiçekleri Baskılı Tişört, 129.95 TL ZARA zara.com

SON HABERLER