YELEKLERE DÖNÜŞ
Bir retro trend daha…
ALYA BARUTOĞLU 03 Eylül 2019
Getty Images

Bir can yeleği kadar hayat kurtarıcı olmasa da, Sonbahar 2019’un yelekleri kombin kurtarıcısı diyebiliriz! Sürekli bir geri dönüş döngüsünde olan trendler, bu sezon yetmişli yıllarda durdu. Dönemin ‘bohem’ ve ‘hippie’ tarzında sıkla görülen yelekler, 2000’li yılların başında da ünlülerin kombinlerinde görülmüştü. Yetmişli yıllarda çiçekli elbiseler ve ispanyol paça pantolonlar ile eşleştirilen yelekler, 2000’li yıllarda tişört ve kot pantolon ile kombinleniyordu. Peki bu sene ne olacak diye soruyorsanız… Bu sene bu iki dönemin karışımını göreceğiz!

İlk olarak erkeklerin takım elbiselerinde görülen yelekler, hızla kadınlar tarafından da benimsendi. Son dönemin en popüler stillerinden biri olan takım elbiseler, Sonbahar 2019’da yelek eklentisi ile güncelleniyor! Maskülen stili zirveye taşıyan yelekler, aslında bir o kadar çekici ve zarif. Oversized yelekli ve renkli bir takım elbise… Büstiyer form yelek ve kalem etek kombinleri… Kot yelekler ile baştan aşağı denim tarzı… Aslında yapabileceğiniz kombinler sınırsız! 

Hem rock’n’roll, hem maskülen, hem cesur, hem çekici hem de tarz! Her tarza uydurulabilen yelekleri sezonun ‘joker’ parçası olarak görebilirsiniz. Retro kombinler yapmaya başlamak için fotogaleride sizin için seçtiğimiz modelleri inceleyebilirsiniz…

SON HABERLER