BEYONCE BELGESELİ YAKINDA NETFLIX'TE!
Ünlü şarkıcının ikonik Coachella performansı, yeni Netflix belgeselinde…
ALYA BARUTOĞLU 05 Nisan 2019
Getty Images

Beyonce iki yeni proje üzerinde çalışıyor! en son Lion-King filminde Nala karakterini seslendireceği haberlerini duyduğumuz ünlü şarkıcının, önümüzdeki aylarda yeni şarkılar çıkaracağı konuşuluyor. Bunun yanı sıra dillerden düşmeyen 2018 Coachella performansının Netflix’te bir belgesel konusu olacağı da söylentiler arasında. 



2016 yılındaki ‘Lemonade’ albümünden beri henüz bir albüm çıkarmayan Beyonce, eski şarkılarının üzerine eklediği yeni single’lar ile bir deluxe albüm çıkarmayı planlıyor. Beyonce’nin müzik kariyerindeki en önemli 26 şarkıyı söylediği Coachella performansı tarihe geçmişti! Seyircilere, “Coachella’nın ana performansı olan ilk siyah kadın olmamı sağladığınız için teşekkür ederim,” diyen Beyonce, göz dolduran performansı ile herkesi büyülemişti.



Daha sonra Destiny’s Child’ın eski üyeleri olan Michelle Williams ve Kelly Rowland’ın da katıldığı Coachella performansında, Beyonce’nin kardeşi Solange ve eşi Jay-Z de sahneye çıkmışlardı. 



Aslında 2017’deki Coachella’da sahne alması beklenilen Beyonce, ikizleri Sir ve Rumi Carter’a hamile olduğu için performansını bir sene ertelemişti. “Burada olduğum için çok mutluyum,” diyen Beyonce, 2018 Coachella performansında, “Geçen seneki Coachella’da sahne almam gerekiyordu ama hamile kaldım! Böylece karnımdaki iki güzel ruhla hayal kura kura zamanım oldu…Bunu benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Umarım şovu beğenmişsinizdir!” diyerek heyecanını paylaşmıştı. Bu ikonik performansın nasıl ortaya çıktığını Netflix’ten izleyebileceğiz!



SON HABERLER