CELINE DION’UN HAYATI BELGESEL OLUYOR
Dion'un hayatını ve kariyerindeki başarıları izleyeceğiz...
ALYA BARUTOĞLU 30 Eylül 2021
Getty Images

Celine Dion hakkında her şeyi bilmek istiyoruz! Özellikle de eksantrik ve harika stilini nasıl yaratığını… Geçtiğimiz Salı günü Instagram’ından heyecanlı bir haber duyuran Celine Dion, özel hayatının ve kariyerinin bir belgesel olacağını açıkladı. Sony Music Entertainment ve Oscar Ödülü adaylı yönetmen Irene Taylor ile birlikte çalıştığını söyleyen Dion, “Hayranlarıma karşı her zaman açık bir kitap oldum, hassasiyeti ve düşünceli yaratıcılığı ile Irene’in herkese benim daha önce görülmeyen yanlarımı gösterebileceğine inanıyorum. Hikayemi en dürüst ve duygulu şekilde anlatacağını biliyorum” dedi. 

Belgeselin detayları henüz belli olmasa da film, Dion’un hayatını ve kariyerindeki başarıları kapsayacak. Birçok ödül kazanan, dünya turnelerine çıkan ve Las Vegas’da ikonik bir şova sahip olan Dion’un anlatacak çok şeyi var!

Kırk seneyi aşkın bir süredir müzik sektöründe olan ve sektörün öncü isimleri arasında yer alan Dion, beş Grammy, iki Oscar Ödülü ve 2016 Billboard Müzik Ödülleri’nde ‘Yaşam Boyu Başarı’ Ödülünü kazandı. Birçok hit şarkısının olmasının yanı sıra Dion’un belki de en bilindik şarkısı 1997’de ‘Titanic’ filminde yer alan ‘My Heart Will Go On’ şarkısı. 

Aynı zamanda Dion’un özel hayatındaki mücadelelerini konu alacak olan belgeselde, Dion’un 2016’da eşi René Angélil’in vefatı da yer alacak. 21 sene boyunca evli kalan çiftin René-Charles, Eddy ve Nelson Angélil adında üç oğlu olmuştu. 

Müzik kariyerine ek olarak son yıllarda dünyanın gözlerini ayıramadığı bir stil ikonu haline gelen Dion, Paris Moda Haftası’ndaki kıyafetleri ile ‘Titanic’ filmine gönderme yapmıştı. Belgeselin yayın tarihi belli olmasa da, haber ‘Aline’ adlı filmin duyurusundan birkaç gün sonra geldi. Dion’un hayatından ilham alan biyografik türdeki ‘Aline’ filmi ise önümüzdeki sene vizyona girecek. 

SON HABERLER