JADA PINKETT SMITH WILL SMITH'I ALDATTIĞINI AÇIKLADI
Eski bir videonun yeniden ortaya çıkmasıyla, Will Smith'in bir röportajda eşi Jada'nın müzisyen August Alsina ile ilişki yaşadığına dair ipuçları verdiği görülüyor...
DENİZ AKKAYA 13 Temmuz 2020
Getty Images

Daily Mail'in haberine göre 2018'de çekilen videoda, Smith elinde bir dizüstü bilgisayar tutarken etrafta dolaşırken görülüyor. Daha sonra kameraya dönüyor ve:

"Ben ve Jada aşk hakkında konuşuyorduk. Ona, aşk hakkında yaşadığı en büyük aydınlanmanın ne olduğunu düşündüğünü sordum. Bir insanı mutlu edememek olduğunu söyledi. Ve bunun gerçekten derin bir cevap olduğunu düşündüm. Bir insanı gülümsetebilir, iyi hissettirebilir, güldürebilirsiniz, ancak bir kişinin mutluluğu tamamen kontrolünüz dışındadır. Emekli olduğum günü hatırlıyorum. Jada'ya dönüp, "Bu kadar. Emekli oluyorum. Seni mutlu etmeye çalışmaktan emekli oluyorum. Gidip kendini mutlu etmeli ve bunun mümkün olduğunu kanıtlamalıyım" dedim ve kahkahalara boğulduktan sonra, bir şekilde evlendiğimizde bir bütün olacağımız bu hatalı romantik kavrama nasıl inandığımızdan bahsetmeye başladık. Tamamen ayrı iki bireysel yolculukta, tamamen ayrı iki insan olduğumuzu ve ayrı yolculuklarımızı birlikte yürümeyi seçtiğimizi fark ettik. Ama onun mutluluğu onun sorumluluğuydu ve benim mutluluğum benim sorumluluğumdu. Ve bireysel, içsel, özel, ayrı mutluluğumuzu bulacağımıza karar verdik ve sonra kendimizi ilişkimize ve birbirimize zaten mutlu bir şekilde adayacaktık. Birbirine muhtaç olmamak, ondan bir fedakarlık beklememek. Bu adil değil, gerçekçi değil ve mutluluğunuzun sorumluluğunu kendinizden başka birine vermek yıkıcı olabilir."

Cuma günü, Pinkett-Smith, Alsina'nın Angela Yee ile yaptığı röportajdan sonra söz verdiği gibi Will ile birlikte kendi şovu Red Table'a çıktı ve konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Yaklaşık dört, dört buçuk yıl önce Alsina ile bir arkadaşlık kurdum ve aslında gerçekten çok iyi arkadaş olduk. Ve her şey sadece yardıma ihtiyacı olmasıyla başladı. Onun sağlığına, mental durumuna yardım etmek istedim. O dönemde sen ve ben zor bir dönemden geçiyorduk. Aslında... ayrılmıştık."

Ayrıca Alsina'nın Smith'in ilişkinin gerçekleşmesi için "izin" verdiğini söyleyen açıklamasına da açıklık getirdi.  "Basında dolaşan düzeltmek istediğim bir şey, "izin vermen"...bu özel durumda izin verebilecek tek kişi kendimdim. "Ama august'un muhtemelen söylemeye çalıştığı şey - çünkü bunu nasıl bir izin olarak algılayabildiğini anlıyorum çünkü dostça ayrıldık—ve ben de onun bir yuva yıkan olmadığını söylemek istiyorum."

Röportajda Jada ve Will, geçmiş acılarından kurtulmak ve ilişkilerinde sağlam bir yere ulaşmak için çok fazla çalıştıklarını söyledi.

SON HABERLER