KARŞINIZDA YENİ SAÇLARI İLE MILEY CYRUS!
Punk saç stili dönüş yapıyor!
ALYA BARUTOĞLU 21 Mayıs 2020
Getty Images

Coronavirüs salgını sebebiyle tüm dünya aynı şeyleri yaşıyor! Herkesin aşağı yukarı aynı deneyimler yaşadığı bu dönemde, saç değişimleri de ortak noktalarımız arasında. Kuaförlerin ve güzellik salonlarının kapalı olduğu dönemde birçok ünlü saç kesimlerini ve boyamalarını evde gerçekleştirdi. DIY saç stillerinin yükselişte olduğu bu dönemde saç makası ve saç boyası satışları da oldukça büyük bir artış gördü! 


Evde saçını pembe ve maviye boyayan Taylor Swift veya kendi kaküllerini kesen Bella Hadid’in yanı sıra birçok yıldız imajlarını değiştirmeye başladı. Bu trende eklenen yeni bir isim daha var: Miley Cyrus! Saç stilisti Sally Hershberger, Instagram hesabı üzerinden Miley Cyrus’un yeni pixie kesim ‘mullet’ saç stilini paylaştı. 

Punk stiline gönderme yapan Miley Cyrus’un saçlarını Hershberger yerine annesi Tish Cyrus kesti. “Tish’i iyi eğittim,” diyen Hershberger, Cyrus’un annesinin kestiği saçları onayladı. Hayranlarının da beğenisini toplayan Cyrus, Punk ilhamlı saçı ile dikkat çekmeyi başardı. Yeni imajının esin kaynaklarını Instagram hikayelerinde paylaşan Cyrus, bir fotoğraf serisi yayınladı. Blondie ve Joan Jett gibi ikonların yer aldığı fotoğraflar paylaşan Cyrus, uzun saçlarına elveda dedi. Geçtiğimiz Ocak ayında omuzlarında kestirdiği saçlarını, “Yeni saç. Yeni yıl. Yeni müzik,” diyerek paylaşan Cyrus şimdi ise çok daha maskülen ve kısa bir stil paylaştı.


 


SON HABERLER