LADY KITTY SPENCER EVLENDİ
Spencer’ın gelinliğini Dolce & Gabbana tasarladı…
ALYA BARUTOĞLU 25 Temmuz 2021
Instagram

Bu sene de Kraliyet Ailesi düğünümüz eksik değil! İtalya’da bir tören ile milyarder iş adamı Michael Lewis ile evlenen Prenses Diana’nın yeğeni Lady Kitty Spencer, Dolce & Gabbana’dan özel dikim bir gelinlik tercih etti. Earl Charles Spencer’ın kızı Lady Kitty, Güney Afrikalı Michael Lewis ile sadece arkadaşlarının ve ailelerinin katıldığı bir tören ile Frascati’de Villa Aldobrandini’de evlendi. 62 yaşındaki Lewis ile ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden 30 yaşındaki Lady Kitty, özel günü için Viktoryan ilhamlı beyaz dantelli bir gelinlik giydi. 







View this post on Instagram











A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)


Düğünde mihraba kardeşleri Louis Spencer ve Samuel Aitken ile yürüyen Lady Kitty’nin yüksek yakalı ve balon kollu gelinliği oldukça dikkat çekti. İngiliz markaları Whistles ve Phase Eight’in sahibi Lewis ile 2018’de ilişkiye başlayan Lady Kitty’nin Aralık 2019’da nişanlandığı söylemişti. Geçtiğimiz Cuma günü Floransa’da bekarlığa veda partisinden fotoğraflar paylaşan Lady Kitty’nin arkadaşları ile rengarenk peruklar taktığı görülmüştü. 







View this post on Instagram











A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer)


Kısa bir süre önce Dolce & Gabbana’nın marka elçisi olan Lady Kitty’nin özel gününde Domenico Dolce ve Stefano Gabbana tarafından hazırlanan bir gelinlik tercih etmesi pek de şaşırtıcı olmadı. Tam anlamıyla İtalyan esintili düğünde Pixie Lott ve Sabrina Alba gibi isimler de görüntülendi. Tatler’a bir röportaj veren Domenico Dolce, Lady Kitty’nin evlenme teklifi aldığı anda kendilerinden bir gelinlik tasarlamalarını istediğini söyledi. Markalarının haute couture bölümü olan Alta Moda tarafında 6 aya yakın bir süre çalıştıklarını söyleyen Dolce, birçok farklı terzi, sanatçı ve ressam ile çalıştıklarını söyledi. Gelinliğin, markanın işleme fabrikası ve Milano atölyesinde tasarlandığını söyleyen Dolce, Lady Kitty’nin dört gelinlik provasına katıldığını ekledi. 







View this post on Instagram











A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)



Gelinlik tasarımında İngiltere’deki köklerine bağlı kalmak istediği söylenen Lady Kitty’nin aynı zamanda çiçek işlemelerine tutkusu olduğu söylendi. Ingiltere’nin zengin kültürünü yansıtan bu Viktoryan ilhamlı gelinlik, aynı zamanda Lady Kitty’nin kişiliğini de öne çıkardı. Tören için gelinlikte daha zamansız ve geleneksel olmak istediği söylenen Lady Kitty’nin, Spencer tacını takmak istemediği belirtildi. Annesi Victoria Lockwood’un düğününde taktığı tacı kullanacağı tahmin edilirken Lady Kitty düğününe taçsız katıldı. 

SON HABERLER