RIHANNA AİLESİNDEN VE ARKADAŞLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ!
Rihanna, iş ve özel hayatı arasında denge kurmakta zorlandığını söyledi…
ALYA BARUTOĞLU 17 Kasım 2019
Getty Images

Son dönemlerde bir çok projeye imza atan Rihanna, müzik kariyerinin yanı sıra artık bir tasarımcı ve iş kadını. Instagram’daki son paylaşımında arkadaşları, ailesi ve iş arkadalarından özür dileyen Rihanna, kendi fotoğrafını paylaşarak “çevresindekilere geri dönüş yapamadığı için,” af diledi. “Bu sene benim için oldukça yoğun geçti ve şuan hayatımı dengelemek üzerinde çalışıyorum” diyen Rihanna ‘kısa süre içinde geri döneceğim” diyerek fotoğraf paylaşımını sonlandırdı. 

Rihanna’nın hayranları, kendisini destekleyerek, herkesin zaman zaman denge sağlamak için bir araya ihtiyaçları olmasının çok doğal olduğunu söylediler. İş ve özel yaşantı arasında denge sağlamak, hepimizin en büyük sorunlarından biri. Aile, sosyal yaşantı, kariyer, ilişkiler ve kişisel zamanın dengesini kurmak zaman zaman zor olabiliyor. Bu nedenle Rihanna’nın müzik kariyeri, moda, güzellik ve iç giyim markası arasında denge kurmakta zorlanmasını çok iyi anlayabiliyoruz!



Gerçekten yoğun bir sene geçiren Rihanna, Mayıs ayında kendi markası olan Fenty’i satışa çıkarmıştı. LVMH ile bir marka çıkaran ilk siyahi kadın tasarımcı olan Rihanna, Fenty’nin kuruluşundan beri Paris ve New York gibi şehirlerde markasının pop-up’larını geziyordu. 

Geçtiğimiz Eylül ayında, New York Moda Haftasının en çok konuşulan ismi olan Rihanna, Savage x Fenty defilesi ile gündem olmuştu. Cara Delevigne, Gigi Hadid, Bella Hadid, Ashley Graham, Slick Woods ve Normani’nin yer aldığı şov Amazon üzerinden yayınlanmıştı. 

SON HABERLER