SADE’DEN YILLAR SONRA YENİ BİR ŞARKI
A Wrinkle in Time filminin şarkılarının teaserı yayınlandı…
ALYA BARUTOĞLU 22 Şubat 2018
Getty Images

Geçtiğimiz gün, Ava DuVernay, A Wrinkle in Time filminin müziklerinin teasırını Twitter üzerinden yayınladı. Fantastik filmde, Reese Witherspoon, Oprah Winfrey, Mindy Kaling ve Chris Pine gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Filmin müziklerini söyleyen isimler de oyuncu kadrosu gibi yıldız dolu! DJ Khaled, Sia, Demi Lovato, Chloe x Halle ve Kehlani’nin yanı sıra en çok şaşırtann isim Sade oldu. Yıllar sonra ilk defa bir şarkı çıkaran Sade, hayranlarını çok sevindirdi!



“Evet diyeceğini hiç düşünmemiştim, ancak yinede sordum. Çok kibar ve yardım severdi, adeta bir tanrıça. Beraber asla unutamayacağım bir yola baş koyduk. Sade’nin A Wrinkle in Time filmi için orijinal bir şarkı bestelediğini gururla açıklıyorum. Flower of the Universe isimli şarkı gerçeğe dönüşen bir hayal,” diye şarkının teaserını yayınlayan DuVernay Sade’nin sekiz yıl sonraki ilk bestesini hayranları ile paylaştı. 


9 Mart’ta gösterime girecek olan A Wrinkle in Time filmi, şimdiden heyecan yaratmayı başardı. Sade’yi hayatımıza geri getiren film, bu yıla damgasını vuracak gibi görünüyor!

SON HABERLER