SHAKIRA VE JENNIFER LOPEZ'İN MUHTEŞEM SUPERBOWL PERFORMANSI
İkilinin merakla beklenen şovu unutulmayacak performanslar arasına girdi!
DENİZ AKKAYA 03 Şubat 2020
Getty Images

2 Şubat Pazar günü, Jennifer Lopez ve Shakira, Miami Hard Rock Stadı'nda dinamik performanslarını olağanüstü bir şekilde harmanlayarak, tarihe geçecek bir performans sergiledi. Shakira, gösteriyi adeta seyircileri hipnotize eden dans hareketleri eşliğinde ikonik şarkıları She Wolf," "Empire," "Wherever, Whenever," ve "Hips Don't Lie" seslendirerek açtı. Hatta Cardi B'nin sevilen "I Like It" adlı şarkısını da seslendiren Shakira, bu parça sırasında sahneyi Bad Bunny ile paylaştı. 54. Super Bowl aynı zamanda Shakira'nın 43. yaş günüydü, süperstar da buna yakışır bir performans sergiledi doğrusu.

Lopez ise gösteriyi ikinci yarısına resmen bir güneş gibi doğdu! Işıkların arasında bir direğe sarılı bir şekilde performansını başlatan Lopez, en sevilen hitleri  "Ain't That Funny," "Get Right," "Waiting For Tonight," ve "On the Floor'u" seslendirdi. 

Bu harika iki performansın ise en sevdiğimiz kısmı Lopez'in kızı Emme Maribel Muñiz'in "Let's Get Loud" ve "Waka Waka (This Time For Africa)" şarkılarının mashup performansı sırasında ikonik ikiliye katılması oldu! 

Shakira'nın davul solosundan Emme'nin Super Bowl'u tatlılığıyla ele geçirmesine kadar bu inanılmaz performansı izleyin deriz!

SON HABERLER