ÜNLÜLERİN SOSYAL İZOLASYON GÜNLÜKLERİ
Hepimiz bu işte beraberiz!
ALYA BARUTOĞLU 19 Mart 2020
Instagram

Corona Virüsü (COVID-19) salgını ile beraber birçok ülkede insanların sosyal izolasyon ve karantinaya çekilmesi tavsiye edildi. Virüsün yayılmasını ve özellikle 65 yaş üstü risk grubunun sağlığı için önerilen sosyal izolasyon, birçok ünlü tarafından destekleniyor! Ülkemizde kafeler, kahvehaneler, eğlence mekanları, sinema, tiyatro gibi kalabalık yerler şimdilik kapatıldı. Aynı şekilde birçok ülkede de sokağa çıkma yasakları ile beraber, balkonlardan şarkı söyleyen veya dans eden insanların görüntüleri hepimize moral oldu. 

Amerika’da San Fransisco, New York ve Los Angeles gibi şehirler karantina altına alınırken, bu şehirlerde yaşayan ünlüler takipçilerine motivasyon olmak için paylaşımlar yapmaya devam ediyorlar. “Bu işte beraberiz,” mesajını vurgulayan ünlüler, esprili paylaşımların yanı sıra 20 dakikalık mini konserleri ile evde kaldığımız süre boyunca modumuzu yüksek tutmamızı sağlıyorlar. 

Sosyal izolasyonlarını resim yaparak, şarkı söyleyerek veya ailelerine zaman ayırarak geçiren ünlülerin karantina günlüklerini aşağıda görebilirsiniz…


MEGHAN MARKLE VE PRENS HARRY





Geçtiğimiz hafta Londra’daki son kraliyet etkinliklerine katılan Meghan Markle ve Prens Harry, şimdi Kanada’daki evlerindeler. Instagram üzerinden takipçilerine bir destek mesajı paylaşan Sussex Dükü ve Düşesi, “Bu bilinmezliklerin zamanı. Ve şimdi, daha önce hiç olmadığı kadar birbirimize ihtiyacımız var. Gerçek için birbirimize ihtiyacımız var, destek için ve dürüst olmak gerekirse biraz ürkütücü olan bu zamanlarda kendimizi daha az yalnız hissetmek için birbirimize ihtiyacımız var,” dediler. 


YALIN




İlk canlı yayın videosunu paylaşan Yalın, evinden mini bir konser vererek sosyal izolasyonda olan takipçilerine moral verdi.


JUSTIN VE HAILEY BIEBER




Birlikte sosyal izolasyonda olan Justin ve Hailey Bieber, zamanlarını TikTok videoları çekerek geçiriyorlar. Çektikleri videoyu Instagram üzerinden paylaşan çift, birçok ünlünün beğenisini ve yorumlarını aldılar. 


HADİSE




“Kendimi ve çevremi düşünüyorum! #EvdeyimYaSen” diyen Hadise, ev hali ile bir fotoğraf paylaştı.


JENNA DEWAN




Geçtiğimiz hafta ikinci bebeğini dünyaya getiren Jenna Dewan, karantina şıklığını Instagram sayfasından paylaştı. 


BLAKE LIVELY VE RYAN REYNOLDS




Blake Lively ve eşi Ryan Reynolds, Amerika ve Kanada’daki yemek bankası vakıflarına $1 milyon bağışta bulunduklarını açıkladılar. Corona Virüs sebebiyle yaşanan sıkıntılar için bağış yaptıklarını Instagram sayfasından duyuran Blake Lively, takipçilerine ailesi ile beraber sosyal izolasyonda olduklarını söyledi. 

LADY GAGA




Lady Gaga, Corona Virüs salgınından sonra köpekleri ile bir resim paylaşarak, “Bazı doktorlar ve bilim insanları ile konuştum. Bu herkes için en kolay şey değil ama yapabileceğimiz en sağlıklı ve nazik şey kendimizi kişisel karantina altına alarak, 65 yaşın üstündeki insanlarla kalabalık ortamlarda bulunmamak. Keşke şu an ailemi görebilsem ama güvenli olan bunu yapmamak ve onların sağlığını riske atmamak. Ben evde köpeklerimle beraberim. Seni seviyorum dünya, bunu da atlatacağız. Bana güvenin, Tanrı ile konuştum ve bana her şeyin düzeleceğini söyledi,” dedi. 


TAYLOR SWIFT




Sosyal izolasyonundan kareler paylaşan Taylor Swift, kişisel karantinasını kedisi Meredith ile geçirdiğini duyurdu. 


HAZAL KAYA




Bebeği ile bir fotoğraf paylaşan Hazal Kaya, “Evde kalın, güvende kalın,” diye vurguladı. 


PRIYANKA CHOPRA




Priyanka Chopra, takipçilerine “Yapabileceğiniz en güvenli şey evde kalmak,” dedi. Köpeği ve ailesi ile resimler paylaşan Chopra’nın eşi Nick Jonas da Las Vegas turnelerinin iptal olduğunu duyurdu. 


NAOMI CAMPBELL




Corona Virüs salgınında seyahat etmek zorunda kalan Naomi Campbell, aldığı tedbirler ile dikkat çekmişti. Geçtiğimiz günlerde kişisel karantina süresinden bir mesaj paylaşan Campbell, “Son günlerde zamanımı evde sevdiklerim ile beraber izolasyonda geçiriyorum. Yemek yaptım, temizlik yaptım, insanlarla telefonda konuştum, alışveriş yaptım, okudum, uyudum, müzik dinledim ve biraz temiz hava için yürüdüm. Her gun, en basit şeyleri hatırlıyorum. Hayatımdaki en küçük mutluluklardan zevk alıyorum. Kalbimizi ve zihinlerimizi eğitmeyi öğrenmeliyiz ve her an için şükretmeliyiz,” dedi. 

KOURTNEY KARDASHIAN




Kourtney Kardashian, en küçük oğlu Reign’in bir videosunu paylaşarak, “Evet, hala dün geceki pijamalarımızlayız ve saçımızı taramadık ama önemli şeylerle meşgulduk; meditasyon, kitap okumak, film izlemek, yemek yapmak, mutfakta dans etmek, kostümler giymek ve en önemlisi yavaşlayıp birlikte zaman geçirmek. Oğlum nasıl böyle şeyleri nasıl buluyor? Ona, hiç kimseye benzemeyen büyülü bir kalbi olduğunu söyledim. Reign ve ben hepinizin kendinize ve çevrenizdekilere dikkat ettiğini umuyoruz,” dedi. 


GONCA VUSLATERİ




Gonca Vuslateri, sosyal izolasyon mesajını “Evden çıkma.. Yüzünden gülücüğü eksin etme… Her şey güzel olacak.. Sevgiyle.. Sağlıkla.. Birlikte.. Bunun da üstesinden geleceğiz.. Şifa diliyorum,” diye verdi. 


JARED LETO




Jared Leto, dünyanın Corona Virüs salgını kabusunu yeni öğrendi! Nasıl mı? 12 gündür çölde bir sessizlik terapisinde olan Leto, tamamen izole olduklarını ve dış dünyayla iletişimleri olmadığını söyledi. “Telefonumuz yoktu, iletişimiz yoktu. Dış dünyada ne olduğundan haberimiz yoktu. Dün bambaşka bir dünyaya geldim. Tamamen değişmiş bir dünyaya. Bu inanılmaz bir şey. Arkadaşlarımdan ve ailemden olanlar hakkında mesajlar alıyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir. Hepinize pozitif enerji yolluyorum. İçeride kalın. Güvende kalın,” diyen Leto, şaşkınlığını Instagram sayfasından paylaştı. 


EZGİ MOLA




Ezgi Mola, “Ev Halim,” diyerek Aralık ayında gerçekleşen Elle Style Awards’dan esprili bir fotoğraf paylaştı.


BELLA HADID




Koşuşturmalı bir moda ayını tamamlayan Bella Hadid, genç takipçilerinin sorumlu olmasını istedi. “Nazik olun, saygılı olun ve farkında olun. Sağlıklı ve genç insanlar olarak, sosyal izolasyon sadece sizin için değil. Bencil olma zamanı değil. Düşünceli ve bağışıklık sistemi güçlü olmayanlar için farkında olma zamanı. Bu zamanı ciddiye alarak virüsün yayılmasını yavaşlatmamız gerekiyor. Bence aşırı tepki vermek az tepki vermekten daha iyi. Moralinizi yüksek tutun ve başkaları için düşünceli olun. İhtiyacınız olan şeyleri alın ama açgözlü olmayın. Marketteyseniz ve yaşlı bir kadınla tuvalet kağıdı üzerine kavga ediyorsanız, sizde bir sorun var, hatalarınız ve problemi düzeltmek için bir şey yapmıyorsunuz. Sevgiyle dünyayı iyileştireceğiz, yavaş ama emin adımlarla. Hala çalışan insanlara teşekkür ediyorum ve onları düşünüyorum. Güvenli olun ve saygılı olun, sizi seviyorum,” diyen Bella Hadid, sevginin iyileştirici gücünü hatırlattı.


ENİS ARIKAN




“Çiçeklerle konuşmaya başladım… Hayırlısı olsun hepimiz için,” diye bir fotoğraf paylaşan Enis Arıkan, sosyal izolasyonun yan etkilerine espri yaptı. 


EMILY RATAJKOWSKI




Emily Ratajkowski, eşi Sebastian Bear-McClard ve köpeği Colombo ile bir fotoğraf paylaştı. “Love Is Blind’ı yeni bitirdik, iki donmuş pizza yedik, yataktan aramalar yaptık ve selfiler çektik. Evden çalışmanın birinci günü. Bu arada Colombus önümüzdeki hafta 1 yaşında olacak ve nasıl kutlamamız konusunda fikirlerinizi paylaşabilirsiniz,” diyen Ratajkowski, sosyal izolasyon günlüğünü takipçileri ile paylaştı. 


JIMMY FALLON




Jimmy Fallon, ‘Late Night’ şovunu sürdürmese de esprilerini Instagram hesabına taşıdı. Elleri yıkama hakkında bir şarkı besteleyen Fallon, paylaştığı videoda kızlarını da gösterdi. 

COURTENEY COX




TikTok videoları yapan ünlüler arasında Courteney Cox da var! Sosyal izolasyonda olan Cox, “Coco ve Johnny’nin kendilerini benden izole etmelerinin sebebi bu olabilir mi?” diye espri yaptı. 


KRISTEN BELL




Kristen Bell, çocukları ile evde yaptığı bir boyama çalışmasını Instagram hesabından paylaştı. “Eğriyi düzleştireceğiz!” diyen Bell, sosyal izolasyonun virüsün yayılmasını önlemesi grafiğine dikkat çekti. 

ELLEN DEGENERES




‘Ellen DeGeneres Show’ serisine ara veren DeGeneres, kendini evinde izolasyona çekti. Harry Styles tişörtü giyerken bir video paylaşan Ellen DeGeneres’ın, 4000 parçalık bir puzzle yaptığı görüldü. 


ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY




Takipçilerine ellerini yıkamaları gerektiğini hatırlatan Whiteley, “Bunu daha önce duydunuz. Ellerinizi en az 20 saniye yıkayın, en az %60 alkolü olan bir el dezenfektanı kullanın ve ağzınıza, burnunuza ve gözlerinize dokunmayın,” dedi. 


AHU YAĞTU




“Çocuğunuz varsa öğretin anlatın. Yakınlarınıza uzaktan sarılın. İmkan varken gösteremediğiniz sevginizi gösterin! Kitap okuyun, meditasyon yapın, unuttuğunuz bastırdığınız duygularınızı yaşayın gocunmayın, yeni bir dil bile öğrenebiliriz bu dönemde... Eski eşyalarınızdan kurtulun! Evimizi, kendimizi icimizi ve zihnimizi temizlemek icin bol bol vaktimiz var artık. Sürekli bir yerlere yetişmek zorunda olmadığımız günler geldi. Lütfen sürekli haber video izleyip kendinizi negatif girdaplara sokmayın. Bilgi alin, uyanık olun, uyumayın, bilinçlenin ve önlem alin,” diyen Ahu Yağtu, takipçilerinde farkındalık yaratan bir paylaşım yaptı. 


HILARY DUFF




Kişisel izolasyonunun 5. Gününde olduğunu söyleyen Hilary Duff, hayranlarını güncellemeye devam ediyor. 


HARRY STYLES




Karantinada olan insanlara moral vermek için NPR Music hesabından 20 dakikalık bir konser veren Harry Styles, herkese ellerini yıkamaları gerektiğini hatırlatmayı unutmadı. 


GAYE SU AKYOL




“Limon çamları, iç sıkıntısı, bilimkurgu filmleri, kafein, taşikardi, elma ağacı ve Roskilde’den transfer ettiğimiz flamingoyla karantinadayız.. siz napıyosunuz?” diyen Gaye Su Akyol, karantina sürecini takipçileri ile paylaştı. 


CHRIS MARTIN




Coldplay müzik grubunun solisti Chris Martin, moralleri yüksek tutmaya çalışıyor! Konserlerinin iptal olmasına rağmen müziğe ara vermediğini belirten Martin, Coldplay’in Instagram sayfasından mini bir konser verdi. 


VANESSA HUDGENS VE ASHLEY TISDALE




Ayrı evde olsalar da birlik olduklarını gösteren High School Musical yıldızları Ashley Tisdale ve Vanessa Hudgens, eğlenceli bir TikTok videosu hazırladılar. 


ECE SUKAN




“Eğriyi düzleştiriyoruz,” diyen Ece Sukan, evinden bir fotoğraf paylaştı. 


JENNIFER LOPEZ




“Restoranlara gidemiyoruz ama buradaki servis ve eğlence oldukça iyi,” diyerek oğlunun videosunu paylaşan Jennifer Lopez, sosyal karantinasından güncellemeler paylaşmaya devam ediyor. 


MILEY CYRUS




Beş gündür aynı eşofman takımını giydiğini söyleyen Miley Cyrus, kişisel karantinasından esprili bir video paylaştı. 


CHRISTINA AGUILERA




Christina Aguilera, oğlu ile evde resimler yaptıklarını söyledi. “Kendimizi insanlardan uzaklaştırırken çevremizin güvenliğinden emin oluyoruz. Yaratıcı olmanızı öneriyorum, sizi mutlu eden küçük şeyler bulun. Hayat bir armağan ve bazen bu zorlayıcı hatırlatmalara ihtiyacımız var,” diyen Aguilera bu durumu sevgiyle atlatacağımızı vurguladı. 


KAIA GERBER




Kaia Gerber, kişisel izolasyonunu temsil eden bir seri fotoğraf paylaştı. ‘Evde Tek Başın’ filminden görüntüler paylaşan Gerber’in fotoğraflarının altında, “Arkadaşlar, ben çöp yiyorum ve çöp izliyorum. Beni gelip durdurmanız gerekiyor!” yazıyordu. Seni çok iyi anlıyoruz Kaia Gerber!


ELSA HOSK




Elsa Hosk, sosyal izolasyonda olmasına rağmen şıklığından ödün vermiyor!





SON HABERLER