VANESSA'DAN DERS NİTELİĞİNDE SEÇİMLER
Tepeden tırnağa imrendik
ELLE ONLINE 19 Temmuz 2013
Geçtiğimiz günlerde “The Carrie Diaries” in uçarı, homofobik ve yer yer duygusal Sebastian'ı Austin Butler ile olan ilişkisini mercek altına aldığımız Vanessa Hudgens; şimdi de  BBC Radio 1 Stüdyosu'na gelirken görüntülendi. Nicolas Cage ve John Cusack ile başrolü paylaştığı, görücüye çıkmak için hazırlanan “The Frozen Ground” filminin çekildiği Londra'da  olan 24 yaşındaki güzel yıldız; Catherine Malandrino'nun İlkbahar koleksiyonundan enfes üstü ve yüksek belli pantolonunu, Giuseppe Zanotti sandaletleri tercih etmişti. Beyazlar içinde, masum bir pırıltıya sahip olan Vanessa'nın bu kombinine eşlik eden şık topuzu da dikkatimizden kaçmadı.





Vanessa bu kez çok aşık





~ 


Hayatının her alanında ‘tutku' kavramını göz önünde bulunduran Vanessa Hudgens; bu kavramı ilişkisine de, modaya olan ilgisine de, iş disiplinine de yansıtıyor. “High School Musical” dan sonra başarılı projeleri ucu ucuna ekleyen ve oyunculuk konusunda da kendini gittikçe geliştiren Vanessa, “The Frozen Ground” filminde canlandırdığı rol adına; gerçek bir kişiden uyarlama olduğunu, hatta olayların geçtiği yerlerde çekim yaptıklarını ve filmin setinde de  Nicolas Cage'in heyecan vericiliğinden kaynaklanan güzel bir enerjinin olduğunu belirtmiş.


Stilini bulunduğu ortama göre şekillendiren Vanessa; - zira kendisini kimi zaman bohem, kimi zaman ‘smart casual', kimi zaman ise gösterişli bir stile bürünürken görebilirsiniz-  gerçek bir yıldız olmanın kaygan zeminlerinden, umarız rotasından şaşmadan ilerlemeye devam eder.  Haydi, görelim seni Vanessa!





Y. Buğra Levent
SON HABERLER