YENİ LIZZIE MCGUIRE İPTAL OLDU!
Hilary Duff, serinin iptal olma sebebini açıkladı…
ALYA BARUTOĞLU 28 Şubat 2020
Getty Images

Lizzie McGuire dizisinin yeniden yapılacağını duyduğumuz zaman çok heyecanlanmıştık! Ancak sevincimiz yarıda kaldı çünkü şovun iptal olduğu duyuruldu. Hilary Duff, Disney+ platformunda yayınlanması beklenilen serinin ‘aile dostu’ olmadığı için iptal olduğunu açıkladı. 

Disney+’ta yayınlanacak dizilerin ‘aile dostu’ olmaması sebebiyle Hulu’ya transfer olması haberini Instagram hikayesinde paylaşan Duff, ‘tanıdık geliyor,’ notunu ekledi. 2001’de Disney Channel’da yayınlanan Lizzie McGuire dizisinin yapımcılığını üstlenen Terri Minsky, geçtiğimiz Ocak ayında nedensiz bir şekilde şovdan ayrılmıştı. Disney’in temsilcilerinin Variety’e yaptıkları açıklamada, “Lizzie McGuire hayranlarının yüksek beklentileri ve seri ile duygusal bir bağları var. İki bölüm çektikten sonra farklı bir yöne gitmemiz gerektiğini anladık ve şova farklı bir bakış açısı getirme kararı aldık” denmişti.

Uzun bir süre yeni bir yapımcı açıklanmaması ile dizinin yapımı askıya alındı. Kasım 2019’da başlaması gereken çekimlerde Lizzie’nin yetişkin hayatı, eski ve yeni arkadaşlarını anlatacaktı. 2001’den 2004’e kadar süren Lizzie McGuire dizisi Duff’a şimdiki ününü getirirken, serinin yeni versiyonunun iptal olması herkesi üzdü. 

SON HABERLER