YENİ PETER PAN & WENDY HAKKINDA BİLDİĞİMİZ HER ŞEY
Güzel ve Çirkin, Aslan Kral ve Aladdin'den sonra Disney'den şimdi de Peter Pan canlı aksiyon filmi geliyor!
DENİZ AKKAYA 28 Eylül 2020
Getty Images

1953 yapımı animasyon klasiği Peter Pan'ın, 1991'de Robin Williams'ın 'Hook' ve 2004'te Johnny Depp'in yer aldığı 'Finding Neverland' yapımlarını hepimiz severek izledik. Şimdi ise, Pete's Dragon'ın yönetmeni David Lowery ve senarist Toby Halbrooks, sevilen animasyona yeniden kendi yorumlarını katacak.

Peter Pan & Wendy projesi hala yapım aşamasında olsa da oyuncu kadrosu ve filmle ilgili bazı haberler etrafta dolaşmaya başladı bile! 

Deadline'ın haberine göre Black-ish ve Grown-ish dizilerinin yıldızı Yara Shadidi, herkesin favori karakteri Tinkerbell'i canlandıracak. Yani, ilk kez siyahi biri ikonik peri Tinkerbell rolünde olacak! 

Jude Law ise Dustin Hoffman'ın izinden giderek, Kaptan Kanca'yı canlandıracak.

Genç aktörler Alexander Molony ve Ever Anderson ise Peter Pan ve Wendy ikilisini canlandırarak, bugüne kadar ki en büyük rollerini almış olacaklar.

Instagram

Küçük Deniz Kızı ve Evde Tek Başına dahil olmak üzere diğer Disney filmleriyle birlikte Peter Pan & Wendy'nin de yapımı, Amerika Birleşik Devletleri'nde koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Mart ayında durduruldu. Disney basın sözcüsü Deadline'a verdiği demeçte, "Durumu gözlemlemeye devam edeceğiz ve ne zaman mümkün olursa hemen çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Peter Pan & Wendy'nin hangi platformda ve ne zaman izleyicilerle buluşacağı ise hala merak konusu. 

SON HABERLER