ZOE KRAVITZ VE KARL GLUSMAN GİZLİCE EVLENDİLER!
Ünlü oyuncu, nişan haberlerini Ekim ayında doğrulamıştı…
ALYA BARUTOĞLU 23 Mayıs 2019
Getty Images

Özel hayata gelince, Zoe Kravitz kişisel yaşamının detaylarını gizleme taraftarı. Oyuncu Karl Glusman ile birliktelik haberleri hakkında yorum yapmayan Kravitz, Ekim ayında nişanlandığını doğrulamıştı. Rolling Stone dergisine evlenme teklifinin detaylarını vermeden sadece ‘Evet, nişanlıyım,” diyerek söyleyen Kravitz, düğün bilgilerini de gizlemeyi tercih etmişti. 

Kaynaklara göre kısa bir süre önce küçük bir tören ile dünyaevine giren ünlü oyuncular, önümüzdeki aylarda aileleri ve arkadaşları için bir düğün organizasyonu planlıyorlar. Detaylar hala bilinmese de US Weekly’nin haberine göre ikinci törenin Haziran ayında Fransa’da gerçekleşeceği konuşuluyor. 

2016’da ortak arkadaşları sayesinde bir eğlence mekanında tanışan ikili, kısa bir süre sonra beraber yaşamaya başlamışlardı. “Onun yanında en garip hallerimde bille olabiliyorum,” diye Rolling Stone dergisine ilişkilerini anlatan Kravitz, “Yüzde yüz kendiniz gibi davranabildiğiniz birinin yanında olmak çok rahatlatıcı bir his,” diye ekledi. 

SON HABERLER