2020 PIRELLI TAKVİMİNE İLK BAKIŞ

Önümüzdeki senenin takviminde Kristen Stewart, Emma Watson ve Yara Shahidi var!

ALYA BARUTOĞLU ALYA BARUTOĞLU 05 Ağustos 2019
2020 PIRELLI TAKVİMİNE İLK BAKIŞ Pirelli Calendar

Yaz neredeyse bitmek üzere ve Pirelli şimdiden 2020’yi düşünmeye başladı! Ünlü şirket geçtiğimiz günlerde yıllık olarak çıkardıkları prestijli takvimde yer alacak isimleri açıkladı. ‘Looking for Juliet’ (Juliet Arayışı) teması ile Shakespeare’ın Romeo ve Juliet eserinden ilham alan yeni takvim her zamanki gibi yıldız dolu kadrosu ile bizleri heyecanlandırıyor. 

Geçtiğimiz Mayıs ayında Paolo Roversi tarafından çekilen takvim fotoğraflarında; İngiliz oyuncular Claire Foy, Mia Goth ve Emma Watson; Amerikalı oyuncular Indya Moore, Yara Shahidi ve Kristen Stewart; Çinli şarkıcı Chriss Lee; İspanyol şarkıcı Rosalia; Fransız-İtalyan sanatçı Stella Roversi yer alıyor. “Ben hala Juliet’imi arıyorum ve tüm hayatım boyunca arayış içinde olacağım. Çünkü Juliet bir hayal,” diye temayı açıklayan Roversi, ünlü isimlerin fotoğraflarını Verona ve Paris’te çekti. Takvimin tamamı henüz yayınlanmasa da sahne arkası görüntüler tema hakkında ipuçları vermeye yetti! 

Geçtiğimiz senenin Pirelli takvimi Albert Watson tarafından çekilmişti. Hırs ve başarı konusunu işleyen takvimde Gigi Hadid başrolde yer almıştı. Önümüzdeki sene daha geniş bir kadro ile karşımıza çıkan Pirelli takviminin tamamını görmek için bir kaç ay daha beklemek zorundayız! Fotogaleride sahne arkası resimlerde takvimde yer alan ünlüleri görebilirsiniz...


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.