2020 SNEAKER TRENDLERİ

Sneaker'lar 2020'de çok daha havalı, çok daha tarz!

ALYA BARUTOĞLU ALYA BARUTOĞLU 26 Ekim 2019
2020 SNEAKER TRENDLERİ Getty Images

Ah spor ayakkabılar… Önceden sadece egzersiz yaparken kullandığımız spor ayakkabılar artık neredeyse tüm kombinlerimizin dostu oldu. Gündüz, ofis, gece demeden bizi yalnız bırakmayan sneakerlar, son dönemlerin en gözde trendlerinden biri. Birkaç sene önce payetli gece elbiseniz ile sneakerlları kombinleyeceğinizi düşünür müydünüz? Modanın ilk göz ağrısı gibi çok sevdiği sneakerlar artık gardıropların olmazsa olmazı oldu. Balenciaga’nın Triple S sneakerlarının popülerliği üzerine yükselen ‘dad’ ve ‘chunky’ sneaker trendlerinin 2020’de devam ettiğini görüyoruz. Daha da kalın tabanlı daha da havalı olan 2020 sneaker trendleri, kalbinizi fethetmeyi başaracak!

2019 sokak stillerinden 2020 defilelerine taşınan mikro trendler, sneakerlarda da etkisini sürdürüyor. Sneaker takıntımızın asla bitmeyeceğini düşündüğümüz şu günlerde, bu rahat ve tarz ayakkabı modelinin hükmünün süreceğine eminiz. Ünlülerin kırmızı halı stillerinde bile kullanılmaya başlanan sneakerlar, influencer'lardan yıldızlara kadar herkesin gardıroplarını istila etmiş durumda! 

Statement topuklu ayakkabılar ne kadar şık olsa da sneakerların rahatlığının yerine geçemez! Bu nedenle artık ‘statement’ sneaker tarzların geçiş yaptığımız İlkbahar 2020 sezonunda, eğlenceli ve tuhaf sayılabilecek birçok trend var. ‘Asla giymem,’ dediğiniz ‘dad’ sneakerların her rengini aldıktan sonra yeni sezon trendlerini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz. Fotogaleride 2020’de sokak stillerinde ve influencer'larda göreceğimiz 5 sneaker trendini inceleyebilirsiniz…

2020 Sonbahar / Kış Trend Dosyası için tıklayın.



SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.