EĞLENCE VE KONFORUN BULUŞMASI: 2021 TREND REHBERİ

Önümüzdeki sezon için bilmeniz gereken tüm stiller!

ALYA BARUTOĞLU ALYA BARUTOĞLU 11 Ocak 2021
EĞLENCE VE KONFORUN BULUŞMASI: 2021 TREND REHBERİ Getty Images

Pijamalarımıza ve 2020 üniforması haline gelen eşofman takımlarına biraz ara verme zamanı sizce de gelmedi mi? “Biz daha önce ne giyiyorduk?” diye düşündüren bir senenin ardından yeni yıla çok daha umut dolu bakmamızı sağlayacak trendler ile karşı karşıyayız. Adeta 2020’nin yükünü, stresini ve negatif enerjisini üzerimizden atan 2021 trendleri, tatlı sorbe tonları, canlı desenler ve beklenmedik güncellemeler ile dolu. 

Eski kıyafetlerimize alışma sürecini kolaylaştıran yeni sezon trendleri, hiking stili ile bizi dışarıya hazırlıyor. Doğanın kıymetini bildiğimiz bu dönemde, orman yürüyüşlerimiz ve doğa kaçamaklarımız çok daha fazla arttı. Kafe ve restoran buluşmalarımızın yerini sahiller ve parklar alırken, tasarımcılar da bu ‘outdoor’ ruhunu balıkçı şapkalar, yağmur çizmeleri veya su geçirmez parkalar ile yansıtıyor. Bir taraftan son ayların ‘konfor’ temasına yoğunlaşan yeni sezon trendleri, bir diğer tarafta ise mod yükseltmek için eğlenceli renklere ve desenlere bürünüyor. Pozitif enerjiler yayan kıyafetler, 2021’de çok daha optimist olmamızı sağlıyor. 

Önceki sezonun püskül detayları yenilikçi fileler, triko iç giyim trendi modern korseler, oversized ceketler ise ‘standout’ renkli kabanlar ile güncelleniyor. Konfor ve kullanım rahatlığını eğlence ve mutluluk ile buluşturan İlkbahar 2021 trendlerini ister Zoom konferanslarında ister sokakta ister evde giyin! Evet… Her şey hala belirsiz ama yeni sezon trendleri dünyanın üzerindeki stresi coşku dolu bir ruha dönüştürmeye hazır!

Fotogaleride İlkbahar 2021’de bilmeniz gereken tüm trendleri görebilirsiniz…


ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.