2022 STİLİNİZ İÇİN 5 GARDIROP KAHRAMANI

Hem kış hem de bahar aylarında stil sahibi bir görünüm için ihtiyacınız olan parçaları seçtik.

Buse Saray BUSE SARAY 21 Ocak 2022
2022 STİLİNİZ İÇİN 5 GARDIROP KAHRAMANI

Havalar soğukken stil sahibi bir görünüm için size hizmet edecek, bahar aylarına da kolaylıkla uyum sağlayacak parçalar ile tanışmak ister miydiniz? 

Şimdiden söyleyelim; bu parçalarla hem kış hem bahar aylarında stil sahibi bir görünüm istiyorsanız,  biraz yaratıcılık zamanı…


Ev yapımı örgülerden ve çok yönlü aksesuarlardan, kabarık ceketlere ve havalı eteklere kadar her şeyden bahsediyoruz. The Row’un Ocak ve Şubat aylarının geri kalanında bir triko ve kalın botlarla güzel bir şekilde kombinlenecek gri midi eteğini ele alalım. Mart ayına gelindiğinde beyaz bir tişört ve kısa bir motorcu ceketi ile kombinleyebilirsiniz.

Ya da neden güçlü örgüleri denemiyorsunuz? Şimdi örgü bir üst, geniş paçalı ve özel dikim pantolonların üzerine kat kat giyilmek için yalvarıyor. Pantolonu dar bir jean ile değiştirin ve yeleği basit bir altın zincirle giyin. Dürüst olmak gerekirse, her yere göre görünümünüzü değiştirebilirsiniz.

Desenli pantolonlara gelirsek, soğuklarda bir triko ya da havalı bir ceket ile kombinleyebilirsiniz. Bahar aylarında ise kolsuz trikolar ya da basic tişörtlerle deneyebilirsiniz.

İşte hem kış hem de bahar aylarında gardırobunuzun kahramanı olacak parçalar...


ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.