2015 ASTROLOJİ: AKREP

2015'te Akrep burcunu neler bekliyor? İş, aşk, sağlık; hepsi haberimizde!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 05 Ocak 2015
2015 ASTROLOJİ: AKREP
Genel Bakış:


2015 sonunda geldi sevgili Akrepler, artık sabrınız tükeniyordu doğrusu! Sonsuza kadar sürmüş gibi görünen karanlık bir dönüşüm tünelinden çıkıyorsunuz. Bunu yapamayacağınızı düşünmeye başlamıştınız ki kendinizi birdenbire diğer tarafta buldunuz. Kendi hayatınızı bir hayalet gibi yaşamak yerine ışıl ışıl parlamaya başlayacaksınız. Satürn yıldızlarınızdan çıktı, geriye yalnızca Haziran'dan Eylül'e kadar sürecek kısa bir ziyaret kaldı. Dramatik dönemeçlere hazır olun. Yıllar boyunca mücadele ettiniz, kaybettiniz, vazgeçtiniz ve yeniden doğdunuz. Hayat artık aldıklarını geri vermeye başlıyor. Yeni dönem karanlığın, güvensizliğin ve korkunun yarattığı sınırları aşıp geçmeyi vurguluyor. Çok zor günler geçirdiniz sevgili Akrepler. 2012'nin sonunda başlayan ağırlıktan kurtulmaya ve canlanmaya hazırsınız. Tam anlamıyla her şeye yeniden başlıyorsunuz. Artık endişeye, yorgunluğa, bitkinliğe son. Neşe içinde yaşamaya başlayacaksınız. Kendinizi baştan tanımlayın ve anka gibi küllerinizden doğarak yükselin. Yeni manzaralarda kanat açacaksınız. 2015 insanlığa, hayata, en önemlisi de kendinize olan inancınızı tazeleyecek. Içinizdeki çingene açığa çıkıyor. Seyahat ilaç gibi. Jüpiter yılın ilk yarısını yabancı ülkeler kuşağınızda geçirecek, bu sayede maneviyatı macerayla birleştirecek pek çok fırsat yakalayacaksınız.~ Aşk Hayatı:


2015'te gücünüze kavuşuyorsunuz sevgili Akrepler. Yaratıcılığınızı başkaları için kullanma dönemi gerilerde kaldı. Yöneticiniz Mars, aşk gezegeni Venüs'le yıl boyunca birkaç defa buluşacak. Erkeksi ve dişi enerjilerinizi birleştirme sanatını öğreniyorsunuz. Sert oynamayı ve ilişkilerinizi savaş sınavından geçirmeyi seviyorsunuz. İnsanlardan çok fazla şey bekleme ve onları sizin çalıştığınız kadar çalışmaya zorlama konusunda şöhretlisiniz ama 2015'te sevgi gurura baskın çıkacak. Kusurları ve eksiklikleri kucaklayın ve şefkatle şifa bulma becerilerinizi geliştirin. Kuzey Düğümü ortaklık konusunda her şeyin karşılıklı olmasına duyduğunuz ihtiyaç konusunda size dersler vermeye devam ediyor. Sizin gibi ya hep ya hiç diyen bir kişilik için ilişkilerde alıcılık ve vericilik oranını kavramak çok kolay ya da doğanızdan gelen bir yetenek değil ama dengeyi tutturduğunuzda ilişkileriniz şahane bir hal alacak. 2015'te sevgilinizle ne kadar büyük bir uyum içinde olduğunuzu görmek sizi şaşırtacak. Nisan ayındaki Güneş Tutulması ortaklık konusundaki bazı derslerin yoğunluğunu artırıyor. Coşkulu gücünüz açığa çıkıyor sevgili Akrepler. Bu sayede de romantik yaşamınız gelişim kaydediyor çünkü artık gücünüzü başkalarına dağıtmıyorsunuz. son birkaç yılda bu konuda zorlu dersler aldınız. Özetle, kişiliğinizin biraz çıkarcı olan tarafını her yönüyle kucaklayın... 





Kariyer ve Para:


Muhteşem bir kariyer senesi için hazır olun sevgili Akrepler. 2015'in ilk yarısı muhteşem gücünüz ve benzersiz cazibeniz ön planda. İşiniz ne olursa olsun, rock yıldızı gibi parlayacaksınız. Şanslı Jüpiter, Ağustos sonuna kadar kariyer kuşağınıza güzellikler getirecek. Akrep çekiciliğiniz sizi destekleyecek. Bu zaten insanları etrafınıza toplamaya yetiyor. Modern yöneticiniz Plüton Eylül ayında iletişim kuşağınızda gerilemeden çıkarak kendinizi ifade etme becerinizi daha da güçlendirecek. Yılın ilk yarısını yöntemlerinizi inceleyip güzelleştirmek için kullanın. Ikinci yarıda tam formunuzda olacaksınız. Aslında 2015'in sonu ve 2016'nın büyük kısmı kariyer zirveleriyle geçecek, hazır olun. Aynı anda bir sürü hedefe ilerlemekte bazen zorlanabilirsiniz ama arzularınız hem sonsuz, hem de amansız sevgili Akrepler. Unutmayın, sabreden derviş muradına erermiş. Kalıcı başarıya ulaşmanın anahtarı sabırda gizli. Efsane yaratacaksınız. ~ Sosyal Yaşam:


Bütün gözler üstünüzde sevgili Akrepler. 2015'in ikinci yarısı başarıyla ve atılımlarla dopdolu. Jüpiter ağustos ayında sosyal ağ, uzun vadeli hedefler ve hırslar evinize girdiğinde 2014'ün sonunda başlamış olan atılımlar konumunuzu hızla değiştirecek. Dostlarınız ve iş arkadaşlarınız hayallerinizi bir üst seviyeye taşımanızı destekliyor. Bu süper motivasyonlu dönemde yerinizde duramıyorsunuz. Kendinizi sonuna kadar zorlamaya niyetlisiniz. Böyle fırsatlar hayatta ancak bir ya da çok şanslıysanız iki kere yakalanır, o nedenle kendinizi bütün kalbiniz ve ruhunuzla adayın. Sonbaharda Mars'la Jüpiter güçlerini birleştirdiğinde yıldız potansiyelinizi ortaya koyma şansı sizi bekliyor. Nisan başarılarla dolu, süratli bir ay. Hedefler eviniz Büyük Toprak Üçgeni'nin etkisi altında, hırslarınızın peşinden koşmaya hazır olun. ~ Sağlık:


Satürn'ün, yalnızca Haziran'dan Eylül'e kadar sürecek son bir ziyaret daha gerçekleştirecek olması dışında burcunuzun yıldızlarından çıktığına göre sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Son birkaç yılda neredeyse yüz sene yaşlandığınızı hissediyorsanız, önümüzdeki aylarda sizi bekleyen tazeleyici gençlik aşısını sevinçe karşılayacaksınız. Mars'la Venüs bahar aylarında güç birliği yaparak size müthiş bir enerji getirecekler. O dönemde her zamanki spor alışkanlıklarınıza dönebilirsiniz. Sağlığınız Mars idaresi altında, o nedenle hareketliliğinizi koruduğunuz sürece enerji seviyeniz ve genel canlılığınız zirvede olacak. Içinizde öfke, kıskançlık ya da kırgınlık varsa sağlığınız bozulabilir. Olumsuz duygulardan kurtulamamak, sabit fikirlere saplanıp kalmak dolaşım sisteminize zarar verir. Enfeksiyonlar konusunda dikkatli olun. Önceden tedbir alıp sağlığınızı düzenli bir bakım ve özenle iyileştirmeniz için uygun bir yıl. Uyku, yemek ve spor gibi temel sağlık unsurları konusunda dengeli ve sürdürülebilir bir ritim tutturun. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.