2015 ASTROLOJİ: ASLAN

Aslan burcu nasıl bir 2015 geçirecek? Ayrıntılarıyla keşfetmek için tıklayın!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 06 Ocak 2015
2015 ASTROLOJİ: ASLAN
Genel Bakış:


2015'le birlikte yeni bir dönem başlıyor sevgili Aslanlar. Şanslı Jüpiter geçen yaz burcunuza girdiğinde sahneye çıkmıştınız zaten. Üstünüzdeki spot ışıkları on iki ay boyunca ışıl ışıl parlayacak. Son on iki yılın en şahane dönemindesiniz. Her günün tadını çıkarmaya bakın. Yılın başlarında Jüpiter ağır çekimde hareket ettiği için geçtiğimiz altı ay boyunca kaydettiğiniz ilerlemeleri değerlendirme şansınız var. 5-12 Ağustos tarihleri arasında doğmuş bir Aslan burcuysanız, 2015'in ilk dört ayı geçen yaz yaptığınız planları gözden geçirmeniz için ideal. 12-23 Ağustos arası doğmuş olan Aslan burcu mensupları, Nisan'dan Temmuz'a kadar pırıltılar saçıyorsunuz. Tek bir fırsatı bile kaçırmayın. Çok fazla olanakla karşılaşacağınız için hepsini yakalamakta zorlanabilirsiniz ama deneyin, başaracaksınız. Yılın diğer önemli haberi de Kozmik Şef Satürn'ün dönüşü. 2014 yılının sonunda ev kuşağınızdan aşk kuşağınıza giren Satürn iki yıl boyunca burada kalarak yaratıcı çabaları ve romantik ilişkileri beraberinde getirecek ve size önemli hayat dersleri verecek. Yüzeysel şeylere hevesiniz yok, daha ciddi bir bağlılık istiyorsunuz. Kalbinizi dinleyin sevgili Aslanlar. Özgüveniniz alarma verirse, egonuzu okşaması için güvenilir bir arkadaşınıza koşun.~ Aşk Hayatı: 


2015'in başlarından itibaren hayatınızın bu alanında önemli değişiklikler oluyor sevgili 'kediler!'. Satürn, yaz mevsiminde birkaç aylığına eski konumuna dönmesi haricinde önümüzdeki iki buçuk yılı yıldız haritanızın bu bölgesinde geçirecek. Aşk konusunda önemli dersler almaya hazırlanın. Neyse ki Ağustos'a kadar yanınızda kalacak olan Jüpiter, kalbinizin kırılması halinde neşenizi korumanızı sağlayacak. Şans gezegeninin desteğiyle kendinizi çabucak toparlayacaksınız. Aşk ve güzellik gezegeni Venüs Ağustos ayında ve Eylül başlarında burcunuzda gerileyecek. Eski sevgililerinize özlem duyacaksınız. Bunlardan biri ateşinizi yeniden tutuşturabilir ama Eylül ayıyla birlikte her türlü ilişki parladığı kadar hızlı bir biçimde sönecek. Tadını çıkarın ama sonsuza dek sürmeyeceğini unutmayın. ~ Kariyer ve Para: 


Mart sizin için önemli bir ay sevgili Aslanlar. İş projeleri evinizdeki muazzam kudretli Tam Güneş Tutulması sayesinde yılın en yoğun dönemini geçireceksiniz. Buna önceden hazırlanın, programınızı mümkün olduğunca hafif tutun ve son dakika değişiklikleri karşısında dehşete düşmeyin. Yaz biterken parasal açıdan yıllardır olmadığı kadar güzel bir döneme giriyorsunuz. Geçtiğimiz yıl burcunuza güzellikler getiren Jüpiter finans kuşağınıza giriyor. 2016 gelmeden çalışkanlığınızın ödülünü muhteşem bir şekilde alacaksınız. Isminiz ışıklı harflerle yazılıyor, banka hesabınız da kabarık. ~ Sosyal Yaşam: 


Satürn'ün sosyal yaşam kuşağınıza uyguladığı baskı dolayısıyla önemli arkadaşlıklarınızı ciddiyetle ele almak istiyorsunuz. Kalabalıkları seven doğanız zaten herkesin malumu. Bu yıl yeni insanlarla tanıştığınızda hayatınıza yapabilecekleri anlamlı katkıları düşüneceksiniz. Yüzeysel şeyleri geride, 2014 yılının çöp sepetinde bıraktınız. Merkür 18 Mayıs'la 11 Haziran arasında sosyal ağ evinizde gerileyecek. Geçmişinizden gelen önemli kişilerle yeniden karşılaşmaya hazır olun. 





Sağlık: 


Uranüs-Plüton kareleri dolayısıyla 2012'den beri stres seviyeleri yüksek olduğu için son birkaç yıldır zorlu günler geçirdiniz. İyi haberlerimiz var. bu uzun ve zaman zaman eziyet dolu dönem bu ilkbaharda nihayet sona eriyor. Stresiniz yavaş yavaş azalmaya başlayacak ve iç dengeniz geri dönecek. Mart ayının sonlarında bir elektrik şoku daha yiyeceksiniz ama hazırlığınızı önceden yapın. Bol bol uyuyun, su içmeyi ihmal etmeyin, aromaterapi banyoları yapın ve sakinleştirici bir fincan bitki çayını daima el altında bulundurun. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.