2015 ASTROLOJİ: BALIK

Balık burcu için 2015 nasıl olacak merak ediyorsanız, cevabı haberimizde!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 05 Ocak 2015
2015 ASTROLOJİ: BALIK
Genel Bakış:


2015 ihtişamla dolu geçecek sevgili Balıklar! 20 Mart'ta burcunuzun yıldızlarını etkileyecek olan güçlü Güneş Tutulması hayatınızın bütün alanlarında değişiklikleri hızlandıracak. Burcunuzdaki Neptün, dünyanızı ve çevrenizdeki her şeyi sarmalayan büyülü ve ışıltılı enerjiyi yaymayı sürdürüyor. 2012'den beri hayatınızda olan bu sihir sayesinde kristal küreler ve tek boynuzlu atlarla dolu şahane bir hayal gücü dünyasında yaşıyorsunuz. Söz konusu altın ışıltılar aşk yaşamınızdan iş hayatınıza kadar her şeyi parlatıyor. Jüpiter'in Ağustos ayından itibaren zıt burcunuza girmesi de seksiliğinize seksilik katacak. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte mükemmel insanları etrafınıza toplayacaksınız. Öte yandan 19 Mayıs-11 Haziran arasında yıldız haritanızın tabanında gerçekleşecek yılın ikinci Merkür gerilemesi evde işleri biraz karıştırabilir. Bu bahar ve yaz aylarında neredeyse unutulmuş, eski aile meseleleri çirkin yüzlerini yeniden gösterebilir. Söz konusu zorlu geçiş sırasında akrabalarınızla atışmamaya dikkat edin, dedikodulara kulak asmayın ve duyduğunuz her şeye inanmayın. Daha manevi bir konuya geçecek olursak, yöneticiniz Temmuz ayında Neptün'le karşı karşıya gelerek romantik ilişkileri ön plana çıkaracak. Siz nerede bitiyorsunuz, sevgiliniz nerede başlıyor anlamakta güçlük çekebilirsiniz.~ Aşk Hayatı:


2015'te şiir gibisiniz sevgili Balıklar. Jüpiter Ağustos'tan itibaren yıl sonuna kadar ortaklık evinize şahane bir bilgelik getirecek. Hayat gücünüzü emen negatif ve tüketici bir aşk ilişkisine kısılıp kaldıysanız, şans gezegeni sevgi uğruna ne kadar çok şey feda ettiğinizi görmenizi sağlayarak yaz aylarında sizi serbest bırakacak. Özgürlük duygunuz devreye giriyor. Gerçek bir yakınlık kurmanızı engelleyen takıntılı bağlılık eğilimlerinizden kurtulabilirsiniz. Mart ayında burcunuzu etkileyecek olan Güneş Tutulması aşk hayatınızı hareketlendirecek. Karşınıza çıkacak her şeye hazır olursanız bu enerjiden sınırlarınızı aşmak için faydalanabilirsiniz, yeni bir ilişki arıyorsanız da yepyeni bir sevgiliyi aşk iksiri içmiş gibi büyüleyebilirsiniz. Etki ortaya çıktığında hangisini yapmak istediğinize karar verebilirsiniz. Nisan ayında Büyük Toprak Burcu Üçgeni yıldız haritanızın tüm doğru noktalarını aydınlatarak duygulu ve şehvetli bir etki yaratıyor. Ancak esas sihir, Temmuz ayında aşk gezegeni Venüs'ün evlilik kuşağınızda Jüpiter'le buluşmasıyla başlıyor. O tarihten itibaren 2016'ya kadar gül yaprakları ve büyülü aşk tozu sizi bekliyor. Karşınızdakinin kişiliğinin kaçınılmaz kusurlarını ortaya seren ışık ortaya çıktığında zihninizi saracak olan yanılsamalardan kurtulmaya razıysanız, her şey yolunda gidecek. 2015'in son üç ayı sadakatinizi göstermelisiniz. ~ Kariyer ve Para:


Satürn, 2015'te uzun vadeli hedefleriniz konusunda çok çalışmanızı istiyor sevgili Balıklar. Kozmik Şef gerilemeye girmeden önce, yani yılın ilk yarısında kolları sıvayın. Verimli çalışmalar yapmak istiyorsanız yaz aylarında tatile vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Eylül, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek üzere kendinizi ifade ederek bağlantılarınızı harekete geçirmeniz açısından mükemmel bir dönem. İki yönetici gezegeniniz karşı karşıya gelerek ışıltılı dünyanıza güçlü bir sihir yayacaklar sevgili Balıklar. Ayrıca Neptün'ün burcunuzda kalmayı sürdürmesi de hayatınızı bir filme çevirmek için enerjik çalışmalar yapmanızı destekliyor. Yaz aylarında Satürn uzak mesafe seyahat ve zevk evinize geri döndüğünde egzotik hayallerle ve ilham kaynaklarıyla bağlantı kurun. Venüs Eylül ayında kariyerinizde önemli bir rol oynayacak. 2015'in ikinci yarısında para kazanma odaklı düşünebilmek için kurtlarınızı yaz mevsimi sırasında dökmelisiniz. Satürn 22 Eylül'den sonra kariyer kuşağınıza dönecek ve sizi mümkün olabileceğini hiç düşünmediğiniz hedeflere doğru ilerlemeye yöneltecek. Kendinizi adamış bir biçimde, durmadan çalışmalısınız. Elde edecekleriniz buna kesinlikle değer. ~S osyal Yaşam:


Yedi dizilik Plüton-Uranüs karelerinin sonuncusu bu Mart ayında, doğum gününüze yakın bir tarihte gerçekleşecek. Geliştirmeyi tercih ettiğiniz arkadaşlıkları uzun süredir besliyorsunuz. Bu son atılım, özünüzün büyüsünü yakalayabilmek için neleri istediğinizi ve nelerden kurtulmanız gerektiğini açıklıkla gösterecek. Dönüşüm tipik Balık yolunu takip ederek belli belirsiz gerçekleşse de hayalleriniz, dilekleriniz ve sosyal ağınız büyük bir değişimden geçiyor. Parasal konular beklenmedik ve patlamaya hazır olabilir ama en azından maddi dünya konusunda esneklik ve objektiflik gibi şahane bir ders öğreniyorsunuz. Yöneticiniz Jüpiter 2015'e Merkür'ün yanında gerileyerek başlıyor. Bu da sizi rutin alışkanlıklarınız konusunda düşünmeye yöneltebilir. Bunların hangilerinin sizi desteklediğini, hangilerinin yorduğunu tespit etmeli ve Jüpiter 9 Nisan'a kadar dokuzuncu güneş evinizde gerilerken sağlığınıza ve şifa bulmaya daha çok vakit ayırmalısınız. 





Sağlık:


Yılın ilk birkaç ayını dinlenip tazelenerek ve enerji toplayarak geçirin. Stresin ve baskının sinir sisteminizi etkilemesine izin vermemelisiniz. 20 Mart'taki güçlü Güneş Tutulması gizli kalmış meseleleri açığa çıkarabilir, kendinize yeteri kadar bakmıyorsanız sağlıkla ilgili konular da bunların arasında olacak. Doğum gününüz civarında bağışıklık sisteminiz zayıf düşecek, o nedenle tedbirinizi alın. İhtiyatlı davranmak sağlığınızın en önde gelen koruyucusu. Kendinizi yorgun, tükenmiş hissediyorsanız biraz sabredin, çünkü Nisan ayında Büyük Toprak Üçgeni'nin canlılığı sizi bekliyor. Aynı dönemde yöneticiniz Jüpiter de Aslan burcunda gerilemeden çıkacak. 22 Nisan'da ise Merkür ve Mars sezgilerinizi güçlendirmeye başlayacak. Hassasiyetiniz ve olup biten her şeyi yakalama beceriniz sizi bile şaşırtıyor, o nedenle bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Şifalı yağlarla dolu uzun banyolar zor bir günün ardından zehirli enerjiyi vücudunuzdan atmanızın en iyi yolu. Kendinize özen gösterin ve başkalarıyla aranızdaki sınırları koruyun. Sağlığınız için bu şart, sevgili Balıklar. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.