2015 ASTROLOJİ: BAŞAK

Başak burcundan mısınız? Sizi 2015'te neler bekliyor merak ediyorsanız buraya!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 06 Ocak 2015
2015 ASTROLOJİ: BAŞAK
Genel Bakış:


Uzun süredir yaşamadığınız kadar hoş bir sene sizi bekliyor sevgili Başaklar. Yaz aylarından itibaren yıldızlarınız büyük bir potansiyelle ışıl ışıl yanacak, çünkü şans, neşe ve bereket gezegeni Jüpiter 11 Ağustos'ta burcunuza giriyor. Takviminizde bu günü kırmızı kalplerle işaretleyin çünkü sizin için muhteşem, pırıltılı bir dönem başlıyor. Bu güzelliği yıl ortasına kadar beklemek zorundasınız ama arada kutlama yapmak için pek çok fırsat bulacaksınız. Satürn son birkaç yılı geçirdiği iletişim kuşağınızdan 2014'ün sonunda çıktı. Kendinizi büyük bir özgüvenle ifade etme konusunda önemli dersler öğrendiniz sevgili Başaklar. Bu açık sözlülüğü 2015'te de koruyun ve aşk, yaratıcılık, kariyer ve diğer konularda istediklerinizi elde etmek için kullanın. Kozmik Şef ev kuşağınıza giriyor. Ailenizle olan ilişkileriniz değişip derinleşecek. Sizi bekleyen bazı zorluklar olsa da 2017'de bu iki buçuk yıllık dönem sona erdiğinde kendinizi ve kökenlerinizi hiç olmadığı kadar iyi tanımış olacaksınız. Önemli bir dekorasyon değişikliği yapabilir, hatta belki taşınabilirsiniz. Yöneticiniz Merkür'ün gerileme tarihlerine dikkat edin: 21 Ocak-11 Şubat, 18 Mayıs-11 Haziran ve 17 Eylül-9 Ekim. Bu günler stres, kafa karışıklığı ve veri kayıplarını beraberinde getirebilir, hazırlıklı olun.~ Aşk Hayatı: 


Ilişkileriniz açısından önemli bir yıl. Büyük değişikliklere ve muhteşem atılımlara hazır olun. Aldatma, yanılsama ve kafa karışıklığı gezegeni Neptün 2011 yılından beri diğer insanlar evinizde. İkili ilişkilerinizi nasıl ele alacağınızı bilemiyorsanız, pembe sis gezegeni iş başında demektir. Tam anlamıyla şaşırtıcı bir geçiş söz konusu. Sevgili adaylarını olduklarından farklı görebilirsiniz. Bir başka deyişle, son birkaç yıldır pembe gözlüklerle dolaşıyordunuz. Mart ayında yıldız haritanızın bu bölgesinde güçlü bir Güneş Tutulması gerçekleştiğinde sonunda gözünüz açılacak. O andan itibaren yaz sonlarındaki doğum gününüze kadar romantik ilişkileriniz konusundaki gerçekleri yavaş yavaş görmeye başlayacaksınız. ~ Kariyer ve Para: 


Son yıllarda finansal konularda sarsıntılı iniş çıkışlarla boğuşuyorsunuz ve artık ciddi kazançlar elde etmeye hazırsınız. 2013'ten beri para kuşağınızda bir dizi tutulma gerçekleşti, bu da para akışınızı ya hep, ya hiç enerjisiyle etkiledi. Nisan başlarındaki Ay Tutulması ile bu dönem nihayet sona eriyor. Nereden gelir elde edeceğiniz konusundaki kafa karışıklığınız ortadan kalkıyor. Yılın geri kalanı boyunca işiniz büyülü, anlamlı ve bol kazançlı bir hal alacak. ~ Sosyal Yaşam: 


Son birkaç yıldır kendinizi nasıl ifade edeceğiniz konusunda önemli dersler aldınız, bu süreçte belki bir iki arkadaşınızı da kaybettiniz sevgili Başaklar. Yumuşakbaşlılığınızı sömürmeye çalışan insanların hayatınızdan çıkması iyi bir şey. Sizden faydalanmaya çalışanları sırf nazik davranmak uğruna etrafınızda tutmayın. Yeni ve geliştirilmiş model Başak olarak sadece görüşünüze saygı duyanların ve söylemek istediklerinizi dinleyenlerin dostluğuna ihtiyacınız var. Yaz mevsiminde Satürn birkaç aylığına konuşma ve düşünme evinize geri döndüğünde zorlu iletişim meselelerinin bazılarını yeniden ele almak isteyebilirsiniz. Fikrinizi savunun ve aklınızdakileri söyleyin. Sosyal yaşamınız Mayıs ayında ve Haziran ayının ilk günlerinde neşeyle dolu. Partiler sizi bekliyor. 





Sağlık: 


Neptün'ün son birkaç yıldır zıt burcunuzda olması yüzünden kimi zaman gereksiz yere strese kapıldınız. Zihin-vücut bağlantısının gerçek anlamını kavramaya başladınız, çünkü kaygılandığınız anda başını, mideniz ya da başka bir yeriniz ağrımaya başlıyor. Bu yıl daha şifacı bir yol benimseyin ve bitkilerle, akupunkturla, alternatif tıp yöntemleriyle ilgilenin. Bu sayede sağlığınızı istediğiniz gibi iyileştirebilirsiniz. Ocak ve Şubat aylarında tam formunuzda olacaksınız. Yoga sınıfına geri dönün ve geri kalan aylar boyunca da temponuzu koruyun. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.