2015 ASTROLOJİ: İKİZLER

2015'te İkizler burcunu nasıl gelişemeler bekliyor? Hemen keşfedin!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 06 Ocak 2015
2015 ASTROLOJİ: İKİZLER
Genel Bakış:


2015 geçişlerle dolu bir yıl olacak sevgili İkizler ancak neyse ki yıldızlar değişiklikleri yavaşça ve sevgi dolu bir biçimde gerçekleştirmeniz için sizi destekliyorlar. Otuz yılda bir gelen önemli bir döneme başlıyorsunuz. Kozmik Şef adıyla bilinen Satürn, 2014'ün sonlarında zıt burcunuza girmişti. Bundan sonraki iki buçuk yıl boyunca Satürn'le düşmanlık değil dostluk etmeyi öğreneceksiniz. En güzel haber, bu yılın hava grubu burçlarının yılı olması. Kardeş burçlarınız Terazi ve Kova önümüzdeki yıl boyunca kozmik atmosferin hakimi. Bu da size rahatlık ve berraklık getiriyor. Karşınıza çıkan her türlü duygusal ağırlığı mantığınız sayesinde atlatabilirsiniz. 22-26 Mayıs arasında doğmuş olan İkizler, Satürn'ün yoğun etkisini herkesten önce hissedecek, özellikle de Ocak'tan Haziran'a kadar. Yazdan itibaren Aralık ayına dek, 27 Mayıs'la 3 Haziran arasında doğmuş olanlar etki altına giriyor. Unutmayın sevgili İkizler, bu zorluklar sizi daha da güçlendirecek. Yılın güzel tarafıysa Ağustos ortasına kadar konuşma ve düşünme kuşağınızda kalacak olan Jüpiter'in etkisinde gizli. İletişim stratejinizi belirliyor ve sesinizi herkese duyuruyorsunuz. Merkür gerilemesi tarihlerini unutmayın: 21 Ocak-11 Şubat, 18 Mayıs-11 Haziran ve 17 Eylül-9 Ekim. Bütün randevularınızı üçer kere kontrol edin ve verilerinizi yedekleyin. Bu dönemlerde kesinlikle yavaşlamalısınız.~ Aşk Hayatı:


Aşk hayatınızda bu sene önemli değişiklikler var sevgili İkizler. Öyle ki birkaç yıl sonra kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz. Burçlar kuşağının baş öğretmeni güçlü Satürn geçen yılın sonunda ilişki kuşağınıza girmişti. 2015'ten 2017'nin sonlarına dek aşta önemli dersler öğreneceksiniz. Satürn yaz aylarında kısa bir süreliğine çalışma evinize girecek ama sonbaharda yeniden aşk kuşağınıza girecek, onun öğretmenliğinden kaçış yok. Kulağa biraz bunaltıcı gelebilir ama aslında başınıza gelebilecek en iyi şeylerden birisi söz konusu. Size uygun olmayan bütün ilişkileriniz kopacak, sağlam, uzun vadeli ve güvenilir ilişkilerinizse bu dönemi daha da güçlenerek atlatacak. Ayrıca bu yıl uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilir, hatta evlenebilirsiniz. Buna hazırsınız. Yalnız yöneticiniz Merkür'ün gerileme tarihlerini göz önünde bulundurarak hareket edin. 





Kariyer ve Para: 


Mart ayı sonlarında bir dizi tutulmanın şöhret evinizi etkilemesiyle inanılmaz güçlü bir kariyer dönemi başlıyor. Sizi tatmin etmeyen işleri geride bırakıp sadece yaratıcı, kazançlı projelere odaklanacaksınız. Bu dönem, Satürn'ün geçen yılın sonunda çalışma evinizden çıkmasının hemen ardından başlıyor. Proje sıkıntısı çektiyseniz ya da tam tersine baş edemeyeceğiniz kadar çok projeyle uğraşmak zorunda kaldıysanız 2015'te sizi çok daha güzel şeyler bekliyor. Mükemmel fırsatlar ve anlamlı çalışmalar tam zamanında karşınıza çıkacak sevgili İkizler. Fırtına gibi esecek, adınızı herkesin öğrenmesini sağlayacaksınız. ~ Sosyal Yaşam: 


Son yıllarda bazı eski arkadaşlarınız hayatınızdan çıktı. Acı verici olsa da muhtemelen bu gerekli bir şeydi sevgili İkizler. 2013'ün ortalarında başlayan tutulma dizilerinden beri ilişkilerinize şifa vermeye çalışıyorsunuz. Bu dönem sonbaharda sona eriyor. Yolculuğun sonunda gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu, işler zorlaştığında yanınızda kimleri bulacağınızı bileceksiniz. Şubat ve Nisan sosyal yaşamınız açısından muhteşem. Kişisel ve profesyonel olarak ilerlemek için kurmanız gereken bağlantıları kurabilirsiniz, fırsatı kaçırmayın. ~


Sağlık: 


2012'den beri sağlık evinizde bulunan Satürn bağışıklık sisteminizi zayıflattı, sizi hastalıklara açık hale getirdi. Neyse ki bu dönem artık sona erdi sevgili İkizler, artık yıldızlarınızın şansı sizinle. Son birkaç yıldır zorluklarla baş edebilmek için stresten kaçınma ve şifa bulma konusunda pek çok şey öğrendiniz. Bunları özellikle stres düzeyinin çok yükseleceği Mart ayında olmak üzere bu sene bol bol kullanın. Satürn yaz aylarında kısa bir süre sağlık kuşağınıza geri dönecek, bağışıklık sisteminizi güçlendirin ve uykunuzu almaya dikkat edin. Bütün gece süren çılgın yaz partilerini çekici bulabilirsiniz ama kendinize dikkat edin ve sağlıklı beslenin. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.