2015 ASTROLOJİ: KOVA

Kova burçları için 2015 nasıl olacak dersiniz? Cevabı haberimizde!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 05 Ocak 2015
2015 ASTROLOJİ: KOVA
Genel Bakış:


2015'te hayat nihayet aydınlık bir havaya kavuşuyor sevgili Kovalar. Satürn 2012'den beri sizi çok zorladı. Kendinizi biraz yorgun ama çok daha güçlü ve olgun hissediyorsunuz. Üstesinden geldiğiniz bütün o zorlu sınavları artık geride bırakıyorsunuz. Yoğun çabalarınızın ödüllerini alacaksınız. 2015, nostaljik duygularla başlıyor. Merkür 1 Ocak'tan 11 Şubat'a kadar burcunuzda gerileyecek. Bir adım ilerlemeniz için iki adım geri gitmeniz gerekiyor ama endişelenmeyin, bu sayede bazı önemli noktaları yeniden gözden geçirebiliyorsunuz. İlişkileri bir üst seviyeye taşıyabilmek için bunu yapmanız gerekli. Böylece hedeflerinize ulaşmak için perişan oluncaya kadar didinmeniz gerekmediğini hatırlayabilirsiniz. Kolay ve istikrarlı adımlar yarışı kazanmanızı sağlar. Bu gerileme, bütün hareketliliğin arasında mola vermenin ne kadar önemli olduğunu hatırlamanızı sağlayacak. Sınırlarınıza hakimiyetiniz ve kendi bölgenizdeki otoriterliğiniz devam ediyor. Şimdiye dek gözünüzü ödülden ayırmadınız, 2015'te ona o kadar yaklaşacaksınız ki elinizi uzatıp yakalayabilirsiniz. 2014'te sosyal yaşamınız ve aşk hayatınız geri plandaydı ama bu yıl Jüpiter üstünde Satürn'ün gölgesi olmadan ilişki kuşağında dizginleri ele alıyor. Ortaklar ve ortaklıklar Ağustos ayına kadar size şans getirecek.~ Aşk Hayatı:


Jüpiter yılın ilk sekiz ayı boyunca ilişki kuşağınıza şans ve güzellik getirecek sevgili Kovalar. Bu muhteşem etki altında ortaklıklar çiçek açıp gelişecek. Samimiyet ve beklenmedik ortaklıklar evinizdeki seksi Jüpiter etkisi yaz bittikten sonra bile, hatta 2016 başlayana dek sürecek. Öte yandan, Satürn Mart'tan Ağustos'a kadar gerileyeceği için sadakat konusunda sınavdan geçmeye hazır olun. Kartlarınızı açık oynayın, numaralara ve manipülasyona yer yok. Ayrıca romantizm konusunda yapmak istediklerinizi Haziran'dan önce gerçekleştirmenizde fayda var, çünkü ondan sonra Eylül ayına kadar bütün zamanınızı kariyer konusunda çalışmanızı isteyen Satürn'e ayıracaksınız. 1 Temmuz aşk açısından çok güçlü bir gün. Akla gelebilecek en güzel gezegen kavuşumları yaz boyunca ilişki kuşağınızı etkileyecek. Venüs, 25 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında seksüalite ve samimi bağlantılar evinizde gerileyecek. Eski sevgililer ve geçmişin hayaletleri yeniden karşınıza çıkabilir. Sevgiliniz muhteşem dehanızı tam anlamıyla kavrayıp sindiremiyorsa bu Venüs gerilemesi kendinize daha uygun bir sevgili bulmanın yolunu size gösterecek. Bu süreçte zehirli eski sevgililer karşınıza çıkarsa, bunun bir sınav olduğunu unutmayın ve geçmişi ardınızda bırakın. Sene sonu geldiğinde ayaklarınız sımsıkı yere basacak. 6 Ağustos'ta Merkür, Venüs ve Jüpiter seksi bir iş birliği için buluşuyor. ~ Kariyer ve Para:


2015'te kariyeriniz ışıl ışıl parlıyor sevgili Kovalar. 2014'ün bitmek bilmez çabaları meyve vermeye başladı. Satürn sizi mümkün olmadığını düşündüğünüz bir noktaya kadar zorladı. Artık başarı oyunundaki ciddi kazançlarınıza sahip çıkıyorsunuz. Yılın yavaş ve tereddütlü başlaması sizi aldatmasın. Bu dönemde burcunuzda gerileyen Merkür, sisteminizdeki kalıntıları temizleyecek, böylece 2015'in ikinci yarısında yüksekten uçabilirsiniz. Satürn 2017'ye kadar uzun vadeli hedefler, dilekler ve hayaller evinizde kalacak, en muhteşem rüyalarınızı gerçekleştirmek için bol bol zamanınız var. Tek ihtiyacınız olan sabır ve doğru zamanlama. Ağustos sonuna kadar zıt burcunuzu aydınlatacak olan Jüpiter, başkalarından cömert destekler almanızı sağlayacak. Yılın ilk yarısı boyunca şansı ve bereketi mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz. Satürn gerilemesinin moralinizi bozmasına ve çabalarınızı yavaşlatmasına izin vermeyin. Mart'tan Haziran'a kadar çeşitli planlarınızı gözden geçirin, böylece her şeyi daha da iyi bir şekilde yapabilirsiniz. Eylül geldiğinde muhteşem başarılara ve şöhrete hazır olacaksınız. Satürn 2 Ağustos'ta gerilemeden çıkıyor ve gecikmeler, sınırlamalar ve zorluklar nihayet ortadan kalkıyor. 2016'ya kadar dümdüz, başarılarla dolu bir yol sizi bekliyor. ~ Sosyal Yaşam:


Bağlarınızı güçlendirin. Geçtiğimiz yıl boyunca sadakatiniz çeşitli sınavlar atlattı. Dostlarınızın ve iş arkadaşlarınızın takdirini kazandınız. Yönetici gezegeniniz usta Satürn, önümüzdeki iki yıl boyunca arkadaşlık, uzun vadeli hedefler, dilekler, başarılar ve sosyal ağ evinize güzellikler getirecek. Kozmik Şef Mart'tan Haziran'a kadar gerileme döneminde, yavaşlayabilir ve düşüncelere dalıp bazı şeyleri gözden geçirebilirsiniz. Zamanınız var sevgili Kovalar, paniğe kapılmanıza gerek yok. planlarınızı ve hedeflerinizi de ele alın ve düzenleme yapılması gereken noktaları yeniden ayarlayın. Kuzey Düğümü ufkunuzu genişletme konusunda desteğini sürdürüyor, seyahatler, yabancılarla ilişkiler ve egzotik yerler sizi bekliyor. 2015'te ilham kaynaklarının sonu yok. Yedi dizilik Uranüs-Plüton karesinin 17 Mart'ta gerçekleşecek sonuncu karesi sizin için tuhaf bir biçimde pozitif bir etki taşıyor. Arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin yollarını şaşırdıklarını fark etseniz de karmaşık enerji size canlılık verecek. Hayatın derin gizemleri sizi büyülüyor, varoluşu psikolojik ve felsefi açıdan sorguluyorsunuz. 





Sağlık:


2015'te sinir sisteminize özen gösterin sevgili Kovalar. Her gününüzü daha sakin, daha sessiz geçirmeye çalışın. Yedinci ve sonuncu Uranüs-Plüton karesi Mart ayında gerçekleşiyor. Kaçma ya da savaş sezgileriniz bundan etkilenebilir, o nedenle hazırlığınızı önceden yapın. Aslında dikkat etmezseniz bahar aylarının büyük kısmını sinir bozukluğu içinde geçirebilirsiniz. Yoga, meditasyon ve her türlü stres azaltıcı faaliyet iç dengenizi korumanıza yardımcı olur. İlkbahar tutulması değişimi hızlandırsa da sinirlerinize oyun oynayabilir. Uykusuzluk çekerseniz belli bir rutin tutturmaya çalışın ve sakinleştirici çaylarla banyolar gibi doğal terapi unsurlarına başvurun. 2015'te sağlıklı olmanın sırrı aşırı heyecanlanmaktan kaçınmakta. Şifalı otlar ve lavanta masajları sizi bekleyen huzursuzlukları uzakta tutmaya birebir, sevgili Kovalar.

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.