2015 ASTROLOJİ: OĞLAK

Oğlak burcunu 2015'te neler bekliyor, tüm detaylarıyla haberimizde!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 05 Ocak 2015
2015 ASTROLOJİ: OĞLAK
Genel Bakış:


2015'te temanın dramatik biçimde değişmesine hazır olun sevgili Oğlaklar. Yöneticiniz Satürn son iki yıldır Akrep burcunun karanlık ve durgun sularında geziniyor, bu arada size de vazgeçmek, korkularınızla yüzleşmek ve kaynaklarınızın gücü hakkında önemli şeyler öğretiyordu. 2015'te dinlenmeye ve kendinize zaman ayırmaya dünden hazırsınız. Satürn önümüzdeki birkaç yılı uyku, kaçış ve inziva kuşağınızda geçirecek. Gündelik programınızda hayal kurmaya elinizden geldiğince zaman ayırın. Kozmik Şef Haziran'dan Eylül'e kadar hedef ve sosyal ağ evinize dönecek. Bu süreyi elden geçirilmesi gereken planlarınızda ayarlamalar yaparak değerlendirin. Yedi dizilik Uranüs-Plüton karelerinin sonuncusu Mart ayında gerçekleşecek. Son birkaç yıldır sarsıntılı bir büyüme, dönüşüm ve güç kazanma dönemi yaşadınız. Bu yoğun metamorfoz, Plüton'un 2008 yılında burcunuza girişiyle başladı. Nihai dönüşümü görmek için 2024'ü beklemek zorundasınız ama bu yıl yaşayacaklarınız büyüme konusunda zirveye çıkmanızı sağlayabilir. Gücünüze sahip çıkıyorsunuz, kalıcı ilişkiler kurmaya ve iş konusunda önemli adımlar atmaya hazırsınız. Sadakatinizi uygun alanlara yöneltin.~ Aşk Hayatı:


4 Ocak'ta ilişki kuşağınızı aydınlatan Dolunay sayesinde 2015 romantizmle dolu bir şekilde başlıyor. Bu sene ilişkiler ön planda sevgili Oğlaklar. Onlara yeterli vakti ayrımanın ne kadar önemli olduğunu fark etmeye başlıyorsunuz. Hırs biraz geri planda kalsın, böylece aşk hayatınız 2014'te yitirdiği dengeye kavuşabilir. Aşk hayatınıza öncelik vermeniz, hayatınızın diğer alanlarını da etkileyecek. Nisan'daki Ay Tutulması dikkatinizi ortaklıkların dengesini bulup onları iyileştirmeye yöneltecek. Huzur, uyum ve uzlaşma dersleriniz sürüyor. Son birkaç yıldır ilişki kalıpları konusunda çok düşündünüz, artık o kadar arzuyla istediğiniz şeyin ne olduğunu açık seçik görebilirsiniz. Mars'la Venüs, Nisan ayında yıldız haritanızın en üst noktasında seksi bir kavuşma yaşayacak, bu ilkbahar tazelenmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, Ağustos ayından itibaren romantizm burcunda gerilemeye girecek. Hiç beklemediğiniz anlarda eski sevgililerinizle karşılaşmaya hazır olun sevgili Oğlaklar. Bu geçiş seksüalite ve samimiyet evinizi etkilediğinden aşk hayatınızdaki dramatikliği artıracak. Eski bir aşkınıza geri dönmek isterseniz bunun yalnızca geçici bir heves olmadığından ve yaz sonunda Venüs'ün gerilemeden çıkmasıyla sönüp gitmeyeceğinden emin olun. Büyük ihtimalle eski güzel günlere özlem duyuyorsunuz hepsi bu. 2015'te daha güzel bir aşk hayatı sizi bekliyor. ~ Kariyer ve Para:


Kariyeriniz sağlam adımlarla ve hızla ilerlemeyi sürdürüyor. Her zamanki hırsınız 2015'te daha güçlü ve kudretli bir havaya bürünüyor sevgili Oğlaklar. Geçen yıl kariyer kuşağınıza giren Kuzey Düğümü konumunuzu sağlam tutup daha yükseklere tırmanmanız için size yepyeni fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Nisan ayında yıldız haritanızın en üst noktasında Ay Tutulması var. Yılın en önemli profesyonel enerjisi sizi bekliyor. Bu ilkbahar beklenmedik açılımlara hazır olun. Eviniz ve kariyeriniz arasında mükemmel bir denge tutturmanın yolunu buluyorsunuz. Bu durum önümüzdeki yirmi yıl boyunca hayatınızı radikal biçimde etkileyecek sevgili Oğlaklar. Yöneticiniz Satürn yılın ilk yarısında araştırmalar yapmanızı istiyor. Harekete geçmeden önce iyice düşünmelisiniz. Kozmik Şef'in 2 Ağustos'ta gerilemeden çıkmasıyla daha karmaşık ve yoğun hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğinizi hissedeceksiniz. Seyahate çıkmanın kariyerinize olumlu etkileri olacak sevgili Oğlaklar. Uçağa atlayın ve başarıya giden yolu bulun. ~ Sosyal Yaşam:


Hayal gücünüz en değerli varlığınız olmayı sürdürüyor, fanteziler kurmanın ve hayallere dalmanın gücünü küçümsemeyin. Yeni ve ışıltılı bir döneme hazırlanmak üzere dinlenip yaratıcı gücünüzle bağlantı kurmak için düzenli molalara ihtiyacınız var. Jüpiter size yaratıcılık ve ilham verirken, ikinci en değerli varlığınız da kaynaklarınız. Yalnız kalıp araştırma yapmaya bol bol vakit ayırın, çünkü en güzel ilhamları bu sayede yakalayacaksınız. Sosyal etkinliğinizi son birkaç yıla göre biraz azaltmanız gerekebilir. Bunun ödülünü alacaksınız sevgili Oğlaklar. İç dünyanızın sağlayacağı sonsuz sayıdaki fikire ulaşmak için münzevi tarafınızı ortaya çıkarmanıza değecek. Gerçek büyüme dönemi yaz mevsiminin sonunda Jüpiter'in kardeş bir toprak grubu burcu olan Başak'a ve seyahat kuşağınıza girmesiyle başlıyor. Ağustos ayından itibaren bir yıl sürecek bir seyahat tutkusu sizi bekliyor. Macera sizi çağırıyor. Ufkunuzu genişletmek için pek çok fırsat yakalayacaksınız. 2016'nın sonlarında başlayacak şahane kariyer dönemine hazırlanıyor, ilham kaynaklarınızı ve kavrayışınızı geliştirmek için dünyadan deneyimler ediniyorsunuz. Yani 2015'in son aylarında ne kadar gezerseniz o kadar iyi. 





Sağlık:


Sağlık kuşağınızdaki Merkür gerilemesi dolayısıyla 2015 başlarken sağlığınıza dikkat edin. Yeni yıl partileri ve bütün o eğlencenin ardından yüksek performans gösterme gerekliliği stres yaratabilir. Zihinsel durumunuzun genel sağlığınızla yakından ilişkili olduğunu unutmayın. Meditasyon, günlük tutma ve diğer zihinsel gevşeme yöntemleri size iyi gelecek. Yavaşlayın ve uzun molalar verin. Herkesten çok çalışmaya eğilimlisiniz, bu da sağlığınızı berbat edebilir. Kendiliğinizden ara vermediğiniz takdirde yöneticiniz Satürn bunu yapmanız için sizi zorlayabilir. Biraz inzivaya çekilmeli, derinlere dalıp düşünerek şifa bulmalısınız. Bu tembellik değil sevgili Oğlaklar, aksine yılın ilerleyen günlerinde daha verimli çalışmanızın reçetesi. Uykunuzu alın, hayaller kurmaya ve ruhunuzu iyileştirmeye vakit ayırın. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.