2015 ASTROLOJİ: YENGEÇ

2015'te Yengeç burcunu nasıl gelişemeler bekliyor? Cevabı haberimizde!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 06 Ocak 2015
2015 ASTROLOJİ: YENGEÇ
Genel Bakış:


2014 belki de hayatınızın en duygusal senesiydi sevgili Yengeçler. 2012'de Satürn'ün yaratıcılık evinize girmesiyle yükselmeye başlayan duygular geçtiğimiz yıl hiç beklenemedik seviyelere ulaştı. Çok hoşunuza gidecek haberlerimiz var. Kozmik Şef 2014 biterken burcunuzla çok daha iyi ilişkiler içinde olan yeni bir burca girmişti. Kariyeriniz Ocak ayından itibaren hızla ilerlemeye başlayacak. Masanızın üzerinde biriken projelerin yoğunluğu karşısında şaşkınlığa düşmeyin. Yedi dizilik Uranüs-Plüton karelerinin sonuncusu Mart ayında gerçekleşecek. Ondan sonra derin bir nefes alabilirsiniz. Bu dönem birkaç yıl önce başladığından beri adeta bir hız trenine binmiş gibiydiniz, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz temelden sarsılıyordu. Artık her şey sona erdiğine göre önünüzü görebiliyor ve hayatınızda gerçekten olması gereken insanların kimler olduğunu anlayabiliyorsunuz. Son yıllarda sevgiliniz yanınızda uyurken bile derin bir yalnızlık çektiyseniz 2015'te bütün bunların değişeceğini bilin. Her şey iyiye doğru gidecek, hem kişisel, hem de profesyonel alanlarda ruh ikizlerinizi bulacaksınız.~ Aşk Hayatı:


Satürn aşk kuşağınızdan çıktığı için hayatınız yeniden muhteşem fırsatlarla dolup taşıyor. 2015 romantik olasılıklar açısından çok yoğun. Plüton 2008'den beri ilişki kuşağınızda dikkatle ve yavaş yavaş ilerliyor ve size ikili ilişkiler konusunda benzersiz dersler veriyor. Karma gezegeni son yıllarda Uranüs'le biraz kavga etti, bu da aşk hayatınızı patlamaya hazır, dramatik sahnelerle doldurdu. Bu yoğun, dünyayı değiştiren kareler serisinin sonuncusu Mart ayında görülecek. Ondan sonra ortalık yatışacak ve hava pırıl pırıl bir berraklığa kavuşacak. Kiminle olmanız gerektiğini ve bunun sebebini bileceksiniz. Yalnızsanız hiç beklenmedik bir anda bir sevgili bulabilirsiniz. Her şey karmayla ilgili sevgili Yengeçler. Sezgilerinizi dinleyin ve onlara güvenin. ~ Sosyal Yaşam: 


Son birkaç yılda sağlam temelli, kendinizi bir aile gibi hissettiğiniz arkadaşlıklarınızda önemli değişiklikler oldu. Bu süreçte pek de bilmek istemediğiniz şeyler öğrendiniz. Bu sene her şey yerli yerine oturmaya başlayacak. Sosyal hayatınız Nisan ve Mayıs sonlarında zirvede, bu dönemde iş programınızı mümkün olduğunca hafif tutun ve bol bol eğlenin. Gevşemek için en ideali parti parti gezmek. Temmuz ayında Venüs gerilemeye girdiğinde geçmişinizden insanlarla yeniden karşılaşmak sizi şaşırtmasın. Gerçekten sevdiğiniz kişileri tekrar göreceksiniz. ~ Kariyer ve Para:


Şubat ayında Mars ve Venüs şöhret evinizde buluşarak hayatınıza bol para getirip bütün dikkatleri üstünüze topladığında profesyonel hayatınızın en parlak dönemlerinden biri başlayacak. Son birkaç yılda kariyer kuşağınızdaki bir dizi tutulma dolayısıyla bu alanda büyük değişiklikler gördünüz. Bu dizinin son astrolojik olayı 27 Eylül'de gerçekleşiyor. 2013'ün sonlarında başlamış olan döngü sona eriyor. Bundan sonra kaderinizin tek hakimi sizsiniz. Yeni hedeflerinizi Mart ayının son haftasında belirleyin. O dönemde profesyonel yıldızlarınız ışıl ışıl parlayacak. 





Sağlık: 


Yaşam dersleri veren gezegen Satürn 2014'ün sonlarında sağlık kuşağınıza girdi. Önümüzdeki birkaç yıl boyunca sağlığınızı mükemmelleştirmeye odaklanacaksınız. Son zamanlarda tembellik ettiyseniz bile spor salonu tutkunuz geri dönerek beklenmedik seviyelere yükselecek. İçinizdeki yoga merakı da son derece ciddi bir hal alıyor. Bu yeni hareketlilik kış ve bahar ayları boyunca sürdükten sonra sonbaharda yeniden ortaya çıkacak. Haziran'ın son haftasında doğmuş olan Yengeçler bu enerjiden özellikle etkileniyor. Yalnız yeme içme konusunda kendinize despotluk etmeyin. Biraz zevk almaya hakkınız var. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.