2015 ASTROLOJİ: BOĞA

2015'te Boğa burcunu neler bekliyor merak ediyorsanız, cevabı haberimizde!

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 24 Aralık 2014
2015 ASTROLOJİ: BOĞA
2014'te yaşananları geride bırakma zamanı geldi geçiyor bile. Onlardan alacağımız dersler ve her zaman hatırlamak isteyeceğimiz anılarla birlikte tabii... Sırada, her zaman olduğundan çok daha güzel gelişmeleri de birlikte getirmesini umduğumuz 2015 var. Peki astroloji bu konuda nasıl tüyolar veriyor merak ediyor musunuz? Öyleyse Amerikalı Astrologlarımız 'Satürn Kardeşler'in burç yorumlarında sıradaki burç olan Boğa'ya geçiyoruz.





Genel Bakış:


Beklediğiniz yıl sonunda başladı sevgili Boğalar! 2015 senesi, 2012'den beri aradığınız bir şeyi ayağınıza getirecek. Çok zorlu bir savaşı kazanmış olduğunuzu bilmenin getirdiği sessiz güç duygusu... Satürn son iki yılı zıt burcunuzda geçirdiğinden ortaklıklarla ilgili pek çok şey öğrendiniz ve sizi daha da güzelleştiren muhteşem savaş yaraları aldınız. Kozmik Şef artık yıldız haritanızın yeni bir bölgesine girdiğine göre, kalıcı, derin ve yoğun bir şekilde şifa bulabilirsiniz. Hayatınızın en zor dönemlerinden biri geride kaldı sevgili Boğalar, yeni yılı sevinçle kucaklarsanız o da aynı şekilde karşılık verecek. Mart ayı biraz sarsıntılı geçebilir, o nedenle programınızda gerekli ayarlamaları yapın, özellikle de ayın ikinci yarısında. Yaz ayları karışık bir hediye sepeti gibi. Şanslı Jüpiter, Ağustos ayında beşinci yaratıcılık ve aşk evinize giriyor, bu sayede hem muhteşem bir romantizm, hem de parlak fikirler sizi bekliyor. Ancak yöneticiniz Venüs de 22 Temmuz'dan 6 Eylül'e dek gerileme döneminde olacak. Görünüşünüzde radikal değişiklikler yapmak için pek uygun bir dönem değil. Ancak sonbaharda bütün taşlar yerli yerine oturacak ve hayat çok daha güzel bir hal alarak 2016'ya doğru pürüzsüz bir şekilde ilerleyecek.~ Aşk Hayatı:


Yıldızlarınız bu sene aşk hayatınız için pek çok zirve noktası getiriyor. Nadir olarak inişe geçeceksiniz. Romantizm ve güzellik gezegeni olan yöneticiniz Venüs, 2015 açılırken bir dizi burcu sırayla ziyaret edecek ve Mart ortasında burcunuzun yıldızlarınıza yerleşerek sizden aşk hayatınızı ciddiye almanızı isteyecek. Sizin için yılın en seksi dönemi de işte o zaman sevgili Boğalar. Bu yıl Venüs, tutku gezegeni Mars'la birkaç defa buluşuyor. Bu buluşmalar sırasında tutkularınız ve seksi arzularınız dorukta olacak, geçici ya da kalıcı partnerleri büyülemekte hiç zorluk çekmeyeceksiniz. 22 Şubat, 1 Eylül ve 2 Kasım tarihlerine özellikle dikkat edin. Ayrıca Venüs'ün Temmuz sonlarından Eylül başlarına kadar gerilemede olacağınız unutmayın. Eski sevgilileriniz yeniden karşınıza çıkabilir, kaçamaklar karşı konulamaz derecede çekici görünebilir. Ancak havalar serinlemeye başladığında yaz aşklarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Dikkatli davranın. 





~ Kariyer ve Para: 


2015 başlarken kariyer kuşağınızda toplanan gezegenler sayesinde profesyonel çabalarınız yılın başından itibaren büyük bir güç taşıyacak. Ocak ayının sonu ve Şubat ayının başında, ilerleyen aylarda atılım yapmanıza yardım edebilecek eski tanıdıklarınızla karşılaşabilir, öldüğünü sandığınız projeleri yeniden canlandırabilirsiniz. Satürn de yakanızı bıraktığına göre birkaç cephede birden mucizeler yaratmanızın önünde bir engel yok. Bir iş ortağınız varsa, son birkaç yıldır sizi rahatsız eden meseleleri yavaş yavaş çözüme kavuşup ortadan kalkacak. Bazı konular yaz aylarında kısa bir süreliğine yeniden rotaya çıkabilir ama bu da ilerlemenize destek olacak. Ağustos ayında şans ve bereket gezegeni Jüpiter'in bir yıl boyunca kalmak üzere beşinci evinize girmesiyle yaratıcılığınız yeni ve daha önce ulaşmadığı kadar yüksek zirvelere çıkacak. Fikirler sel gibi akıyor, hepsine yetişmekte zorlanabilirsiniz. 





Sosyal Yaşam:


Bahar aylarının ilk günleri sosyal yaşamınız açısından son derece önemli sevgili Boğalar. 20 Mart'taki Yeni Ay Güneş Tutulması hayatınıza yeni yüzler girmesini sağlayacak. Yeni dostlar edinecek, güzel iş bağlantıları kuracaksınız. Ancak bu dönemde artık sizin için bir şey ifade etmeyen kişilerle bağlarınızı koparmanız gerekebilir. Kolay bir karar değil ama bu yıl bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkaracaksınız, özellikle de Mart'tan Eylül'e kadar olan altı aylık dönemde. 


~ Sağlık: 


Son birkaç yıldır sağlık kuşağınızdaki bir dizi tutulma dolayısıyla stresli günler geçirdiniz ama bu dönem 2015'te sona eriyor. 2013'te ya da 2014'te ortaya çıkan bir meselenin temellerine inecek ve onu ardınızda bırakacaksınız. Nisan ayının ilk haftası kendinize dikkat edin, biraz moral bozukluğu ve kırgınlık hissedebilirsiniz. Bol bol su için ve uykunuzu alın, en önemlisi de sizi zehirleyen insanlardan uzak durun. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

ELLE Nisan Sayısı Çıktı!

Yeni sayımızın kapağında oyuncu Hazar Güçlü var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.