2015 ASTROLOJİ: KOÇ

Yeni yılda hangi burcu, nasıl gelişmeler bekliyor merak mı ediyorsunuz?

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 23 Aralık 2014
2015 ASTROLOJİ: KOÇ
2014'ü uğurlamamıza sayılı günler kaldı. Yeni yıl, yeni başlangıçlar ve yeni güzelliklerle gelsin istiyor, bir sürü dilekte bulunuyoruz. Peki bizi gerçekten neler bekliyor? Bu sorunun cevabını tam olarak veremesek de Astroloji'den yardım alabiliriz. Bugünden itibaren, 2015 için geri sayarken aynı zamanda her gün bir başka burca yer veriyor, onları nelerin beklediğine yakından bakıyoruz. İlk burcumuzsa Koç!








Koç'a Genel Bakış:


Geçen yıl saf ve dizginsiz duygular ön plandaydı, 2015 ise biraz daha incelikli düşünülmüş niyetleri vurguluyor. Hiçbir şeyi enine boyuna düşünmeden atlamaktansa, yola çıkmadan önce en iyi istikametin hangisi olduğuna dair biraz kafa yoracaksınız. Kabul edin sevgili Koçlar, son birkaç senedir hazır olsanız da olmasanız da hayatınızda ciddi ve bitmek tükenmek bilmeyen bir dizi değişiklik gerçekleşti. Burcunuzdaki tutulmalar, dünyanın gidişatını değiştiren Uranüs-Plüton karesi ve Satürn'ün dönüşüm kuşağınızda öfkeli bir tank gibi yavaş yavaş ilerlemesi 2012-2014 senelerini hiç de kolaylaştırmadı. Şahane haberlerimiz var, işin en zor kısmını neredeyse atlattınız. Mart ayındaki önemli bir parlama noktasının ardından 2015'in geri kalanı dramalardan nispeten uzak geçecek. Bazen konuşmadan önce düşünmek gerekir, yıldızlar da sizi mantıklı olmaya sevkettiğinden bu yıl hedeflerinize hızla ve başarıyla koşacağınız bir yıl olacak. Deli dolu burcunuzun gizemlerini sonunda çözmeye başlıyorsunuz sevgili Koçlar. Bu sene, tutku ve sabır arasında bir denge tutturmayı öğreneceksiniz.~ Aşk Hayatı: 


Genellikle kış aylarında en seksi havanızda olmazsınız. Kış uykusuna bayıldığınız için ateşli bir vücut yerine sıcacık, rahat bir kazağı tercih edersiniz, tabii söz konusu ateşli vücut evinize gelmeye razı değilse. Ancak bu Şubat ayı bambaşka bir şekilde geçecek. Yöneticiniz Mars ve romantizm gezegeni Venüs aynı anda burcunuzdayken aşk ilişkilerinden kaçınmanız mümkün değil, zaten bunu istemeyeceksiniz de. Bu muhteşem romantik dönem Şubat ortasından Mart ortasına kadar sürecek. Özellikle 20 Şubat'ın olduğu hafta sonuna dikkat edin. Yılın en patlamaya hazır seksi fırsatı o sırada sizi bekliyor. Sevgilinizle romantik bir hafta sonu kaçamağı planlayın. Yalnızsanız, hava ne kadar soğuk olursa olsun süslenip püslenip kendinizi dışarı atın. Atlatılması gereken birkaç tutulma engeli daha var, ortaklıklar konusunda 4 Nisan ve 27 Eylül günleri son derece sıcak. Şans gezegeni Jüpiter Ağustos ortasına kadar romantizm kuşağınızda kalacak. Bu güzelliği elinizden geldiğince kullanın. Bereketli gezegenin yılın başından itibaren Nisan ayının ilk günlerine kadar gerilemede olacağını unutmayın. Eski sevgililer yeniden karşınıza çıkabilir ya da onlarla ilgili nostaljik duygulara kapılabilirsiniz. ~ Kariyer ve Para: 


2015'in en hareketli alanı kariyer kuşağınız sevgili Koçlar. Bu sene gerçekten sizi durdurmak güç. 2012'den beri pek çok şey atlattığınız için, coşkulu içgüdülerinizi etkili bir şekilde kontrol etmeyi öğrendiniz. Artık dağları yerinden oynatmak için onları havaya uçurmanıza gerek olmadığınızı biliyorsunuz. Biraz itmek yeterli oluyor sevgili Koçlar. Yöneticiniz Mars seneye iş birliği kuşağınızda başlıyor, o nedenle Merkür Ocak sonlarında gerilemeye girmeden önce önemli projeler konusunda kolları sıvayın. Jüpiter sayesinde inanılmaz derecede yaratıcısınız, Ağustos ayının sonlarına kadar her gün milyonlarca yeni fikri uygulamaya koyabilirsiniz. Şans gezegeni ondan sonra çalışma kuşağınıza girecek ve projeler birer birer hayata geçecek. Kozmik Şef Satürn Haziran'dan Eylül'e kadar yıldız haritanızın başka insanların parasal durumlarını yöneten kısmında olacak. Ödemeniz gereken borçlara dikkat edin. Ayrıca birisine borç verirseniz, ilerleyen aylarda bunun karşılığını fazlasıyla alacaksınız. ~ Sosyal Yaşam: 


Kalabalıklara karşın sevgili Koçlar, özellikle de 2015'in ilk günlerinde. Merkür Ocak ayının sonlarında sosyal ağ kuşağınızda gerilemeye girerek ilk defasında kaçırdığınız fırsatları yeniden karşınıza çıkaracak. 2014'ün ikinci yarısında harika birisiyle mi tanışmıştınız? Bu kış onunla temasa geçin. Yaşam boyu sürecek bir dostluğun ve şahane bağlantıların temelini atabilirsiniz. Iş birliği yapmalısınız. Ne kadar çok insanla temasa geçersebiz fikirleriniz o kadar sağlam uygulanabilir. Yılın ilk iki mevsimi boyunca dostlarınız her şeyiniz olacak. Temmuz boyunca yaratıcı ortaklıklar sizi bekliyor. 





Sağlık: 


Güçlü tutulma döngüsü dolayısıyla Mart ayının sonlarıyla Nisan ayının başlarında halsizlik hissedebilirsiniz, kendinize özen gösterin. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz için yılın en önemli günleri bunlar. Uykunuzu alın, spor yapın ama abartıp maraton koşmaya kalkışmayın. Hafif yoga dersleri en iyi olur. Geçmişte sağlık sorunları yaşadıysanız, şanslı ve bereketli gezegen Jüpiter'in Eylül ayında sağlık kuşağınıza gireceğini duymak sizi sevindirecektir. 

SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

ELLE Mart Sayısı Çıktı!

Baharı Hande Erçel ile karşılıyoruz.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.