Bioxcin Acnium serisini test etti

Bioxcin Acnium serisini test ettik

ELLE editörleri, yeni Bioxcin Acnium serisi ürünleri deneyerek ürünler hakkındaki gözlemlerini sizin için kaleme aldılar. Cilt bakımı konusunda önemli bir sorun olan akneye dur demek isteyenler, editörlerimizin tavsiyelerini makalemizde bulacaklar.

Akne oluşumuna karşı etkinliği klinik çalışmalarla kanıtlanan yeni Bioxcin Acnium serisi akne sorununa karşı önemli bir destek sağlıyor. Bitkisel patentli Acnium Kompleks, ciltteki sebumu dengeliyor ve cilt pürüzlerinin giderilmesine yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan termal su ile cildi yatıştırıyor ve nemlendiriyor.

Editörlerimiz de sizin için Bioxcin Acnium serisindeki ürünleri deneyerek yorumlarını kaleme aldılar.

Benim cildim hassastır, her ürünü “sevmez”. Bu nedenle, yeni bir krem veya yıkama jeli kullandığımda (cildimin) tepkisine kulak veririm. Bitkisel içerikli ve hassasiyet yaratmayan yüz kremleri ve bakım ürünleri bu sebeple hep ilk tercihimdir. Bioxcin Acnium serisindeki yıkama jeli, nemlendirici krem ve gece serumu üçlüsü bu testi geçti!

SAĞLIKLI BİTKİSEL İÇERİK

Bu arada, serinin içeriği en sevdiğim sebzeleri içeriyor, belki de bu yüzden de cildime çok iyi geliyor. Karnabahar, zerdeçal, brokoli... Bunlar tabağımdaki de favorilerim. Cildi benim gibi sivilcelenmeye yatkın ya da akne sorunu yaşayanlara önerim bakım rutinlerine Bioxcin Acnium serisini katmaları.

Ergenliğimde başlayan ve hala devam eden sivilce sorunuma karşı kullandığım cilt ürünlerine çok büyük önem atfediyorum. Kısaca cildime her ürünü sürmem, araştırır, içeriklere ve cildimde bıraktığı etkiye göre karar veririm. Bioxcin Acnium serisindeki üç farklı üründen ilki olan yüz yıkama jeli yüzümde ferahlık ve pürüzsüzlük duygusu bırakırken cildimde sık oluşan kızarıklığı azalttı. Ardından sürdüğüm nemlendirici kremin zaman içinde akne oluşumuna sebep olmadığını, cildi çok iyi nemlendirip gözenekleri tıkamadığını fark ettim.

SİVİLCELENME SORUNUM ORTADAN KALKTI

Burada küçük bir parantez açıp daha önce kullandığım bir sürü ürünün cildimi iyileştirmek yerine sivilceleri artırdığına da dikkat çekmek isterim. Bu anlamda nemlendirici benden tam puan aldı. Serideki üçüncü ürün olan bakım serumu da tedavi edici özelliğiyle yüzümdeki sivilceleri kısa sürede söndürdü.

İçeriklerindeki brokoli ve karnabahar ekstreleriyle doğal bir kokuya sahip olan bu üç ürünü özellikle sivilce, kızarıklık ve leke sorunu yaşayan, yeni çıkan ürünlere şüpheyle yaklaşan kişilere şiddetle tavsiye ederim. Kısa bir kullanım sonrası cildinizdeki iyileşmeyi sadece siz değil, yakınlarınız da fark edecek.

Hassas bir cildim olduğu için, cilt pürüzleri ve sivilceler de benimle olmak için bahane arıyor. Beslenme, uyku düzeni, stres cildimde zaten çok büyük bir etki yaratırken, hayatımıza son eklenen maskeler ile akneye meyilli bir cildim oldu. Bunların üstüne bir de regl dönemi eklenince, baş edilemez bir cilt olabiliyor. Bioxcin Acnium Sebum Dengeleyici Seti, hassas cildimin yatışmasına, cilt pürüzlerimin azalmasına destek oldu. Seri bitkisel içeriği ile fark yaratıyor.

BURSA'DAN ÇIKAN TERMAL SU

Karnabahar ve brokolinin etkinliği akne üzerinde test edilmiş ve kanıtlanmış. İçeriğindeki termal su Bursa Osmangazi bölgesinden elde ediliyormuş. Cildimi ihtiyacı kadar nemlendiriyor ve cildimle bütünleşerek, olması gerektiği kadar parlak görünmesine destek oluyor. Akne sivilce problemi yaşayanlara tavsiye ederim.

 

Bioxcin Acnium serisini daha detaylı incelemek için web sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.