YEMEK
Ist Too Ramazan Ayı Boyunca Menülerini Hatay Sultan Sofrası'yla Hazırlıyor
Uluslararası deneyim sunan IST TOO’nun iftar gelirlerinin bir kısmı ise Hatay Dostluk Kenti’ne bağışlanacak.
ELLE ONLINEAddress Istanbul'da Yeni Yıl
ELLE ONLINECaffè Nero’da Yeni Yıl Lezzetleri
ELLE ONLINE“Gastro Club Sunset” Gastronomi Tutkunlarını Bekliyor
ELLE ONLINEBeklentilerin Ötesinde Bir Çikolata Deneyimi: Beymen Chocolate
ELLE ONLINEFour Seasons Hotel Sultanahmet Ve Bay Nihat Bir Arada
Four Seasons Hotel Sultanahmet ile Cunda’nın sevilen markası Bay Nihat, sizi 19-20-21 Ekim günlerinde Kuzey Ege mutfağının lezzetlerini deneyimlemeye davet ediyor.
Şık Ve Sofistike Bir Kaçış: Fenz
İstanbul’da yerli yeni bir restoran markası...
Four Seasons Sultanahmet'te Kapadokya Lezzetleri
Dünyanın en iyileri listesinde yer alan Four Seasıns Hotel Sultanahmet ve Museum Hotel Kapadokya lezzetleri için buluştu.
BALAT’TA DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATAN MEKAN: FORNO
Balat’ın tarihi sokaklarında bir lezzet geleneği…
BİR AYVALIK MUTFAĞI HİKAYESİ
Gastronomi keyfi, bu yaz D-Resort Ayvalık’ın yenilenen restoranı NESİL 1970'te yaşanıyor.
FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS VE JO MALONE LONDON’DAN ÖZEL ÇAY SAATİ
Four Seasons Hotel Bosphorus, Jo Malone London’ın 5 imza kokusundan ilham alan çay saati menüsüyle özgün kokuları yaratıcı lezzetlerle buluşturuyor.
D-RESORT GÖCEK’TE ÖZEL BİR GASTRONOMİ DENEYİMİ
12-16 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek ‘Chef Pop-Up’ kapsamında Murat Deniz Temel özel tadım menüsünü sunacak.
ARZUM AIRTASTY XL SICAK HAVA FRİTÖZÜ İLE YAZ SOFRALARINA HAFİF LEZZETLER
Sevdiğiniz tarifleri hızlı, kolay ve sağlıklı bir şekilde hazırlayın.
FOUR SEASONS SULTANAHMET’TE GASTRONOMİK BİR DENEYİM
Malatya'nın sevilen lezzetlerini Four Seasons Sultanahmet'te deneyimleyin.
OCTO YAZA HAZIR
JW Marriott Istanbul Bosphorus’da yer alan Octo yenilenen menüsü ile yaz sezonunu açıyor.
ADDRESS ISTANBUL’DAN MAKARNA SEVERLERE ÖZEL GURME MENÜ
Üsküdar’da konumlanan Address Istanbul, ilham veren mutfaklardan esinlendiği tadım etkinliklerine İtalya’dan tüm dünyaya yayılan lezzetli makarnalarla devam ediyor.
METRODAN KAHVALTILIK YEREL LEZZETLER
Metro Türkiye, Türk yemek kültürünün vazgeçilmezi kahvaltı sofraları için de yerel ve yöresel lezzetlerden modern tatlara kadar çeşit çeşit ürünü raflarında sunuyor.
PORTEKİZ'E ÖZGÜ LEZZETLER ARTIK İSTANBUL’DA
Portekiz mutfağının ünlü temsilcisi Nata Lisboa, şehrin kalbi Galata‘da açıldı.
BAHARIN GELİŞİNİ IST TOO TERAS'TA KARŞILAYIN
Shangri-La Bosphorus Istanbul, misafirlerini; boğaz manzarasına açılan terasında dünya mutfağının seçkin tatlarını benzersiz sunumlarla buluşturan Ist Too Restoran'ı deneyimlemeye davet ediyor.
TARİHİ YARIMADANIN GÜZELLİĞİNE YAKIŞIR BİR LEZZET DENEYİMİ
Halat by Divan, lezzet tutkunlarını unutulmaz bir deneyime çıkarıyor.
HALİÇ KIYISINDA BİR FRANSIZ: SUZY’S CAFE DU LEVANT
Fransız mutfağının seçkin lezzetleri Suzy's Café du Levant'ta...
YILBAŞI MEZELERİ: EN LEZZETLİ TARİFLER
Mutlu yıllar menünüz için iştah kabartan yan lezzetler…
YILBAŞI YEMEĞİ: EN İYİ HİNDİ TARİFLERİ
Misafirlerinizi etkileyecek lezzetli hindi tarifleri...
RADISSON BLU BOSPHORUS HOTEL, İSTANBUL’DAN BOĞAZDA BALIK FESTİVALİ
Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul balık sezonunda misafirlerine, Executive Şef Sefa Ceylan ve ekibi tarafından özel olarak hazırlanan Boğazda Balık Festivali menüsüyle lezzetli bir şölen sunuyor.
FOUR SEASONS SULTANHAMET'TE KEYİF DOLU ÇAY SAATİ
Tarihi Yarımada’nın büyüleyici atmosferine sahip Four Seasons Sultanahmet, yılbaşına yaklaşırken, Grace Brands ile “Winter Wonderland” temasıyla lezzet ve keyif dolu çay saati sunuyor.
METRO TÜRKİYE'DEN ATIKSIZ YILBAŞI YEMEĞİ
Metro Türkiye’nin desteği ile “Atıksız Yılbaşı Yemeği” hazırlayan Şef Umut Karakuş, lezzet ile sürdürülebilirliği buluşturdu.
YEME İÇME DÜNYASININ MAÇKA’DAKİ YENİ ADRESİ: MADERA
Madera, ünlü İngiliz tasarımcı Lara Tyler imzalı dekorasyonu ve otantik ama geleneksel olmayan şekilde sunduğu lezzetlerle gün boyu konuklarını ağırlayacak.
ZEYTİNYAĞININ KADİM YOLCULUĞU
Yolları bir zeytin hasadında kesişen mutfak yazarı Jale Balcı ve zeytinyağı tadım uzmanı Müge Nebioğlu, 4000 yıllık öyküsü olan zeytinyağı üretiminin ilginç ve öğretici serüvenini paylaşıyor.
HAFTA SONU PLANI: DÜNYA SOKAK LEZZETLERİ
İstanbul’un yeni sanat ve gastronomi durağı Polat Piyalepaşa Çarşı, 29-30 Ekim saat 12:00 – 20:00 arasında dünya sokak lezzetlerini bir araya getiriyor.
LEZZETLİ ATIŞTIRMALIK BAR MARKASI CORNY TÜRKİYE’DE
Corny Bar, kuruyemiş ve tahıllardan gelen sağlığı birleştiriyor.