Kırışıklıklara son

Balık gençleştiriyor

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 16 Ağustos 2012
Kırışıklıklara son
Genç ve ışıltılı parlak bir cildin sırrının hafta bir ya da iki kez yenen balık olduğunu biliyor muydunuz?





Amerikalı dermatologlar haftada en az bir ya da iki kez yenen balığın kırışıklıklarda etkili olduğunu belirtiyor. Somon, uskumru, ton balığı, kalkan, sardalya ve ringa balığında değerli omega 3 yağ asitlerinin bulunduğunu ve bunu da ihtiyacı olmasına rağmen vücudun kendi kendine üretmesinin mümkün olmadığını belirtiyorlar. Omega 3 yağ asitleri hücrelerdeki enflamatuvar sürecini durduruyor, hücre zarını güçlendiriyor ve yaşlanmayı yavaşlatıyor...




ETİKETLER
SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Türkiye 25 yaşında!

Mayıs sayımızda ELLE dergisi global kodlarıyla bir araya getirdiğimiz kendi alanlarında çok başarılı tam 8 isim ve 8 marka var.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.