İPEKSİ VE UZUN KİRPİKLER İÇİN 10 ETKİLİ SERUM
Hayalinizdeki kirpiklere ve kaşlara ulaşmak imkansız değil!
ALYA BARUTOĞLU 29 Temmuz 2019
Getty Images

Kaşlarınız ve kirpikleriniz neredeyse yok gibiyse üzülmeyin! Birçok kadın aynı sorun ile mücadele ediyor. Son dönemde popülerleşen kaş ve kirpik serumları ise bu uluslararası kadın sorununu çözmeye yönelik! Takma kirpikler ile zaten varolan kirpiklerinizin yok olmasından… Üstüne de kaş kalemleri ile gür kaşlara sahip olma hayallerini gerçekleştirmeye çalışmaktan çok sıkıldıysanız bu yöntemi denemelisiniz!

Peki bu kaş ve kirpik serumları nasıl işe yarıyor? Çoğu zaman B5, B7 ve amino asit içeren formülleri ile saç köklerinin büyümesini hızlandıran ‘mucizevi’ serumlar, kaşlarınızın ve kirpiklerinizin daha uzun ve gür olmasını sağlıyor.

Kaş ve kirpiklerinizin ihtiyacı olan besinleri takviye olarak sağlayan bu serumlar, Cara Delevingne gibi kaşlara ve Türkan Şoray gibi kirpiklere sahip olmanızı sağlayabilir. Sıcak yaz aylarında, yoğun maskaraları ve kaş kalemlerini bir kenara bırakın çünkü artık bunlara ihtiyacınız olmayacak! Düşlediğiniz kaş ve kirpikler için fotogaleride sizin için seçtiğimiz serumları inceleyebilirsiniz…

SON HABERLER