MBFWI İÇİN ÖNERİ
Moda Haftası için küçük bir saç-makyaj önerimiz var!
ELLE ONLINE 14 Ekim 2014
Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'un ikinci günündeyiz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı olmak için çabalayan ama komik görünen insanlar görmeye, maalesef, devam ediyoruz. Stillerle ilgili söylenecek çok şey var ama geç olmadan biz küçük birkaç saç-makyaj tüyosu vermek istedik.





Birçok kişinin işten çıkıp katılacağı şovlarda güzel görünmek için ağır bir makyaja gerek yok. Aksine bu sizi daha yorgun gösterebilir. Bizim önerimiz, ince yapılı ve cilt renginize uygun olan fondöteninizi uygulayıp onu nar çiçeği ya da kırmızı tondaki rujunuzla tamamlamanız. Kısa zamanda uygulanacak ve hata yaparsanız kolayca temizlenebilecek bu öneriyi göz ardı etmeyin.





~Sıra saçlarda! Uzun bırakmak veya yarım toplamaktan hoşlanıyorsanız bu yoğun geçecek bir gün için ideal bir stil. Yardımcılarınız: Saç rengiyle aynı tonda saç tokaları, jöleler ve ıslak efekti veren diğer saç şekillendiricileri... Biraz naif bir hava için yanlardan, daha modern bir görüntü için arkaya doğru toplayabilirsiniz; ya da daha dağınık bırakarak stilinize salaş bir görünüm de katabilirsiniz.
SON HABERLER