NUXE VERY ROSE İLE TANIŞIN!
Very Rose makyaj ve cilt temizleyici serisi vegan formüllü ve biyolojik olarak çözünebiliyor.
ELLE ONLINE 30 Haziran 2020

Etkili ve nazik makyaj temizleyicilerin karşı konulamaz keyfini deneyimleyin. Vegan formülü, %100 botanik köklere sahip nemlendirici şekerler içeren Skin-respect kompleksini gül suyunun yatıştırıcı içerikleriyle birleştiriyor, ortaya tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir dokular serisi ortaya çıkıyor!

Very Rose makyaj ve cilt temizleyiciler sadece gerekli temel içeriklerden oluşuyor, bu da %95’in üzerinde doğal türevli az sayıda içerik demek. Vegan formülde başrol ise gül suyunda. (Rosa Damascena). Gül suyu tam güllerin buharda damıtılmasıyla elde ediliyor ve bu bitkisel su hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinde yumuşaklık ve yatıştırma sağlıyor.


Very Rose, yüksek etkili ve cildin sahip olduğu fizyolojik PH’ına yakın formülle cildin doğal dengesini korumak için mükemmel bir uyum sunuyor. Nuxe gerçekleştirdiği araştırmayla, cildin kendi eko-sistemini bozmadan günlük kiri temizleyecek en doğru temizlik araçlarını ortaya çıkarıyor. 

Daha nazik bir uygulama için formül, Skin-Respect isimli %100 botanik türevli nemlendirici şeker bileşiği içeriyor. Bu şekerler suyu cildin derinliklerine aktarıp orada tutarken cildin su rezervlerini de yükseltiyor. Ayrıca bu kompleks nemlendirici etkiye sahip ve cilt bariyerinin fonksiyonlarını da güçlendiriyor.



SON HABERLER