HER STİL İÇİN DALGALI SAÇ ALTERNATİFLERİ
Farklı mekanlar ve farklı zamanlar için aradığınız dalgalı saç modelini yüzde 99 bulduk! İddialıyız.
KÜBRA HANİÇ 16 Mayıs 2020

İstediğiniz saçlarınıza dalga vererek çabasız ve bir o kadar da şık bir görünüm yakalamaksa aslında izlemeniz gereken adımlar çok basit. Eğer saçlarınız zaten dalgalıysa onları istediğiniz şekle sokmanızsa düşündüğünüzden daha hızlı ve kolay.

Saçlara dalga vermeniz birçok yolu var. Eğer saçınız zaten dalgalıysa saç yağlarından ya da köpük, krem gibi şekillendiricilerden hızlıca yardım alarak bukleleri belirginleştirebilirsiniz. Saçlarınız düz ya da kıvırcıksa da dalgalı saçlara ulaşmak çok da zor değil. Birkaç dakikalık ısıyla şekillendirme maşa ve fön fırçasının yardımı almak sizi dalgalı saçlara ulaştıracaktır. İstediğiniz şekli verme konusundaysa kullanacağınız teknikler önemli. Örneğin dağınık dalgalar için saçı biraz nemli bırakmak gerekebilir. Ya da sadece uçlarda dalga olsun isterseniz fön fırçasını saçınızdan ayırırken minik bir bilek hareketiyle bukle yapmanız gerekebilir. 

Eğer dalgalı saçlarınız varsa ya da maşanın tüm nimetlerinden faydalanıp saçlarına dalga verenlerdenseniz onların hakkını tam olarak vererek kullanmak için küçük bir rehbere ihtiyacınız olabilir. Ve o rehberin ilk adımı foto galerideki modellerde. Ünlü isimlerin kullandığı dalgalı saç modellerinden oluşan fotogaleride hem en şık davetlerde kullanabileceğiniz hem de sabah yürüyüşüne çıkarken bile hızlıca yapabileceğiniz dalgalı saç modelleri var. 

SON HABERLER