ALEXANDRE VAUTHIER’İN ÇİZMELERİ GÖZ KAMAŞTIRDI
Bu çizmelere bakmak için güneş gözlüğüne ihtiyacınız olabilir!
ALYA BARUTOĞLU 25 Ocak 2018
Getty Images

Alexandre Vauthier Haute Couture 2018 koleksiyonunda altın rengi hologram çizmeleri defilenin yıldızı oldu. Adeta bir Kira Kira filtresini gibi olan çizmeler görebileceğiniz en parlak tasarımlardan biri!



The gold hologram boots at @alexandrevauthier Haute Couture spring ‘18 were the shiniest of couture week so far. The boots were created by Alexandre Vauthier’s best friend, footwear designer Amina Muaddi. “They were a mix of Alexandre’s DNA and his vision for this season,” she said of their neo-romantic-meets-rock ‘n’ roll silhouette. “We wanted something voluminous and exaggerated but that still kept its feminity.” To see the collection, go to our link in bio. 📸: @stiffyhm #alexandrevauthier #spring18 #pariscouture

A post shared by Footwear News (@footwearnews) on


Alexandre Vauthier’in en yakın arkadaşı ve ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi tarafından yaratılan çizmeler oldukça ilginç detaylara sahip. İplerle sarılan çizme, aynı zamanda siyah ve Swarovski tasarımlarında bulunuyor.



#COUTURE

A post shared by Alexandre Vauthier Official (@alexandrevauthier) on


“Alexandre’ın DNA’si ve vizyonunun karışımı olan bu çizmeler ile feminen ve olağanüstü bir tasarım yapmak istedik,” diyen Amina Muaddi neo romantik ve rock’n’roll konseptlerini bir arada kullanmış.

SON HABERLER