Bu Sonbahar Deniminizi Gigi Hadid Seçsin

Liu Jo, Gigi Hadid ile hazırladığı The Gigi Hadid Edit’i duyurdu. Hadid’in kendi bakış açısıyla şekillenen ilk drop’ta oversize gömlekler, bomber ve Napoleon ceketler ile deri kovboy çizmeleri öne çıkıyor.

Buse Saray BUSE SARAY 12 Ekim 2026
Bu Sonbahar Deniminizi Gigi Hadid Seçsin

Gigi Hadid'in gardırobunda denimin ayrı bir yeri olduğunu biliyoruz. Şimdi bu sevgi bir koleksiyona dönüştü: Liu Jo ile birlikte hazırladığı The Gigi Hadid Edit'in ilk drop'u raflarda. Ortada klasik anlamda bir "tasarım" iş birliği yok. Hadid, Liu Jo'nun denim arşivinden kendi stiline yakın bulduğu parçaları seçmiş, yani karşımızdaki şey bir stil sahibinin kişisel listesi. Bu yüzden de parçalar vitrinde değil, gündelik hayatta görmeye alışık olduğumuz gibi duruyor: rahat, biraz dağınık, çok kendinden emin.


Projenin çıkış noktası "seçim" kavramı. Liu Jo'ya göre kişisel stil, neyi giydiğinizden çok neyi seçtiğinizle ortaya çıkıyor. Bir detaya takılmak, bir kesimi sahiplenmek, zamanla kendi dilinizi bulmak. Seçki de bu yüzden tek bir imaj dayatmıyor; keskin, doğrudan ve spontane feminen bir çizgide, herkesin kendine göre yorumlayabileceği parçalar sunuyor. Hadid de seçtiklerini üç kelimeyle özetliyor: "çağdaş, zahmetsiz ve kişisel." Liu Jo'nun da aynı bakışı paylaştığını söylüyor.


Neler var?: The Gigi Hadid Edit – Drop 1
Drop 1'in odağında Liu Jo'nun imza kumaşı denim var ve bildiğimiz kalıplar bu kez daha güncel kesimlerle geliyor:
• Oversize gömlekler: Tek başına ya da ceketin altına, bol kesimiyle günün her saatine uyuyor.
• Bomber ceketler: Denimin sertliğine spor bir rahatlık ekliyor.
• Napoleon ceketler: Seçkinin en dikkat çeken siluetlerinden.
• Baştan aşağı denim kombinler: Şehirli, hareketli ve tek tonda kurulmuş bütün görünümler.

Kumaşların üzerindeki dijital baskılar denime grafik ve biraz da sürpriz bir hava katıyor. Özel işçilik ve detaylar ise parçaları sanki yıllardır dolabınızdaymış gibi, yumuşamış ve kullanılmış gösteriyor. Rahat olanla iddialı olan aynı kombinde buluşuyor.

Kombini Tamamlayan Western Çizmeler
Seçkinin son parçası deri kovboy çizmeleri. Western esintili çizgileri ve ton sür ton dikişleriyle, baştan aşağı denim bir görünüme de sadece bir oversize gömleğe de karakter katıyor.



SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Ekim 2026 Sayısı Çıktı!

ELLE Ekim 2026 Sayısı Çıktı!

Zamanın ötesinde bir duruş, çok katmanlı bir ruh ve kanatlanan hayaller. Eylül Lize Kandemir, Tiffany & Co. “Bird on a Rock” koleksiyonuyla ELLE Türkiye Ekim sayısının kapağında.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.