YEMEK

Pantheon’un Akdeniz Esintili Yeni Menüsü
Kuruçeşme'de konumlanan Pantheon’un yeni menüsü, sezon ürünlerine dayalı sade ama dengeli tatlar sunuyor.
ELLE ONLINE
Baharda Nasıl Beslenmeliyiz?
ELLE ONLINE
Mezkla'da Öğle Vakti
Buse Saray
218 Yıllık Bir Gelenek: Tatlı Bir Miras
Buse Saray
Ünlü Fransız Pasta Şefi Aurélien Rivoire İstanbul'da
ELLE ONLINE
Boğaza Karşı Lezzet Dolu Deneyimler
Four Seasons Hotel Bosphorus’ta, İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarası eşliğinde lezzetli ve keyifli anlar yaratın.

Ritmin, Lezzetin ve Sanatın Kesişim Noktası: Mezkla
İstanbul’un yeni ritmi Mezkla, gastronomi, sanat ve müziği bir araya getirerek şehrin dinamik ruhuna zarif bir dokunuş sunuyor.

İkonik Ve Geleneseksel Bir Lezzete Özel Deneyim
Pekin Mutfağı uzman Executive Şefi Yuan Chao Ying, 40 yılı aşkın deneyimiyle ikonik Pekin ördeği tarifini ve Çin mutfağına özel tadım menüsünü gastronomi tutkunları ile buluşturacak.

Ege'nin Asırlık Tariflerinden Dünya Çapında Başarı
Kültürel mirasa, zanaatlere ve toprağa sahip çıkmayı misyon edinen Simay Bülbül, zengin Ege mutfağının hazinelerini "Ege’den Miras Sofralar" kitabında sevenleriyle buluşturuyor.

Kapadokya'da Özel Bir Gastronomi Yolculuğu: "Şefler Müzede"
Museum Hotel'in Türkiye'nin ve dünyanın yaratıcı şeflerini bir araya getireceği "Şefler Müzede" gastronomi buluşmalarının konuğu Şef Yılmaz Öztürk…

Godiva Çikolata Şefi Ilse Wilmots İle Sıra Dışı Bir Deneyim
Godiva’nın dünyadaki üç şefinden biri olan Ilse Wilmots, İstanbul’daki Godiva Cafe’lerde çikolata severlerle buluşuyor.

Lüks Gastronomi Yolculuğu
Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da 8 ünlü şef ile unutulmaz Shang Brunch deneyimi…

Louis Vuitton'dan Sofralara Lüks Dokunuş
LV, ilk kalıcı yemek takımı koleksiyonunu tanıttı.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da "Taste of Shangri-La" Günleri Başladı
Shangri-La Grubu’nun 21 imza restoranında eş zamanlı olarak düzenlenen "Taste of Shangri-La" gastronomi festivali, Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da gerçekleşiyor.

Yeni Sağlıklı Ve Eğlenceli Buluşma Noktası: Love Me
Her damak zevkine hitap eden menüsüyle Love Me, Vadi İstanbul'da misafirlerini bekliyor.

Michelin Yıldızlı İtalyan Şef İstanbul'da
Şef Angelo Sabatelli özel bir gastronomi deneyimi ile Shangri-La İstanbul'da.

Sanatsal Bir Ziyafet: Matilda Creations
Lezzet ile estetiği bir araya getiren Matilda Creations'ın hikayesini ve vizyonunu Kurucusu ve Kreatif Direktörü Eda Albant'tan dinliyoruz.

8 Ünlü Şef Shang Brunch Vol.3'te Bir Araya Geliyor
Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un merakla beklenen Shang Brunch Vol.3 etkinliği, gastronomi tutkunlarını Lübnan’dan İtalya’ya, Çin’den Türkiye’ye uzanan benzersiz bir gastronomi yolculuğuna çıkaracak.

Dünyaca Ünlü Şef istanbul'da!
Dünyaca Ünlü Şef Ali Al Hajj ile Lübnan mutfağı Shangri-La Bosphorus, İstanbul’a geliyor.

İtalyan Lezzetleri Serüveni
Shangri-La Bosphorus, Istanbul'da Executive Şef Giovanni Terracciano rehberliğinde gerçekleşen "Taze Makarna ve Pizza Atölyesi" ile İtalyan mutfağına dair incelikleri keşfedin.

Anadolu Mutfağına Modern Yorumlar
Four Seasons Hotel Sultanahmet’in imza restoranı Avlu, sürdürülebilir ve yerel ürün felsefesi ile yaratıcı lezzetlerden oluşan menüsünü misafirleri ile buluşturuyor.

Dünyanın En İyi Pasta Şefi Unvanına Sahip Roger Van Damme İle Özel Çay Saati
Michelin yıldızlı Het Gebaar'ın Şefi Roger van Damme, 10 Ağustos günü Four Seasons Hotel Bosphorus'ta özel bir çay saati menüsü sunuyor.

Yarımada Yolculuğunda Eskimeyen Lezzetler
Çeşme'nin lezzet mirasını geleceğe taşımak amacıyla hazırlanan “Yarımada Yolculuğunda Eskimeyen Lezzetler" kitabının tanıtım etkinliği IC Çeşme Marina’da düzenlendi.

Pera Thai Kitchen of Bua Khao, Bodrum Dibeklihan’da Açıldı
İstanbul’un en eski Tayland restoranı olan Pera Thai, Bodrum Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde hizmet vermeye başladı.

Shang Brunch Vol.2 İle Yeni Bir Gastronomik Deneyim: 18 Hands Brunch
Shangri-La Bosphorus, Istanbul; İtalyan mutfağından Hint mutfağına, Çin mutfağından Karadeniz mutfağına kadar geniş yelpazede sunulacak lezzetlerle yine unutulmaz bir brunch etkinliğine hazırlanıyor.

Claudio Chinali İle Özel Bir Gastronomi Deneyimi
Terrazza Italia’nın Executive Chef’i Claudio Chinali ile “Chef’s Table” etkinliği 6 Haziran'da gerçekleşecek.

Ist Too Ramazan Ayı Boyunca Menülerini Hatay Sultan Sofrası'yla Hazırlıyor
Uluslararası deneyim sunan IST TOO’nun iftar gelirlerinin bir kısmı ise Hatay Dostluk Kenti’ne bağışlanacak.

Address Istanbul'da Yeni Yıl
Address Istanbul, heyecanla beklenen yılbaşı gecesine farklı konseptlerle hazırlanıyor.

Caffè Nero’da Yeni Yıl Lezzetleri
Ödüllü İtalyan kahvesi ve İtalya’nın klasik kafelerinden aldığı ilhamla Caffè Nero, yılbaşı ruhunu yeni ürünleriyle mağazalarına taşıyor.

“Gastro Club Sunset” Gastronomi Tutkunlarını Bekliyor
Sunset Grill&Bar After, çarşamba ve cumartesi günlerini bir gastronomi deneyimine dönüşüyor.