Boğaz‘a Bahar Geldi

Hafta sonunu şehir içinde planlamak ve rutinden çıkmak isteyenler için: Four Seasons Hotel Bosphorus pazar brunch programı tam size göre.

ELLE ONLINE ELLE ONLINE 29 Mart 2026
Boğaz‘a Bahar Geldi

Fotoğraflar: Four Seasons Hotel Bosphorus


Four Seasons Hotel Bosphorus, Boğaz kıyısındaki konumu ve zarif atmosferiyle hafta sonu için şık bir program sunuyor. 

12.30–15.30 saatleri arasında sunulan brunch, Boğaz manzarasına karşı dengeli bir gastronomi kurgusu öneriyor. Menü farklı mutfaklardan seçkileri bir araya getirirken sadeliği ve çeşitliliği birlikte sunmayı hedefliyor. Canlı istasyonlar bu deneyimin merkezinde yer alıyor: Suşi seçeneklerinden yerel ve uluslararası peynirlere, barbekü lezzetlerinden taş fırından çıkan pidelere kadar uzanan geniş bir yelpaze dikkat çekiyor. Izgara balık ve deniz ürünleri, mevsimsel salatalar ve Türk mutfağının klasiklerinden döner ile cağ kebabı menünün güçlü durakları arasında.

Tatlı bölümünde ise Fransız dokunuşları ile geleneksel Türk lezzetleri bir araya geliyor; ev yapımı reçeller ve marmelatlar bu uzun kahvaltıyı tatlılıkla tamamlıyor.

Brunch boyunca canlı müzik performanslarına da yer veriliyor. Hafta içinin koşuşturmasına karşı yavaşlamak ve sıradan olmayan bir gün geçirmek isteyenler otelin bahar sezonuyla birlikte devam eden brunch buluşmalarına göz atabilir.


SON HABERLER

Dergide Bu Ay

ELLE Mart 2026 Sayısı Çıktı!

ELLE Mart 2026 Sayısı Çıktı!

ELLE Türkiye, ilkbahar ÖZEL MODA SAYISI ile karşınızda.

BU SAYIDA NELER VAR?

E-Bülten Aboneliği

E-bültenimize şimdi abone olun,
magazin dünyasındaki tüm gelişmelerden anında haberiniz olsun.