BALMAIN’DEN KIRMIZI HALI KOLEKSİYONU
44 François Premier, Olviver Rousteing’in en son kapsül koleksiyonu.
ALYA BARUTOĞLU 24 Ocak 2018

Olivier Rousteing, Balmain’in atölyesinin yeri, 44 François Premier, adında bir kırmızı halı koleksiyonu çıkarıyor. İlk defa böyle bir koleksiyon çıkaran Balmain, kadınlara özel davetler için tasarımlar sunacak. 



LE 44 FRANÇOIS PREMIER The House of Balmain is pleased to unveil today the first 44 François Premier collection. @olivier_rousteing #LE44FRANCOISPREMIER

A post shared by BALMAIN (@balmain) on


Balmain’in imzası haline gelen işlemelerden farklı bir tasarım çizgisi izleyen Rousteing, Hollywood zerafetini kıyafetlere taşıyor. Eski Hollywood esintileri ve Rousteing’in çekici tasarım estetiği birleşince karşınıza 44 François Premier koleksiyonu çıkıyor. Dekolteler, romantik yakalar, tüller ve kabarık etekler… Balmain’den hiç beklemediğimiz tasarımlar göreceğiz.



LE 44 FRANÇOIS PREMIER The House of Balmain is pleased to unveil today the first 44 François Premier collection. « Someday, perhaps, my own roots will become clearer for me. Today, with the launch of #LE44FRANCOISPREMIER, this House’s unique origins are made even more evident. » @olivier_rousteing

A post shared by BALMAIN (@balmain) on


10 parçadan oluşan kapsül koleksiyon, bu sezonun gece elbise modellerine damgasını vuracak gibi gözüküyor. Resmi bir açıklamada Rousteing, “Balmain’in yükselişi devam ediyor ve markaya sürekli kırmızı halı elbise isteği geliyor. Bu koleksiyonda spotları Pierre Balmain’in özgün tasarımlarına yöneltiyoruz. Bu elbiseler üzerinde çalışmak benim için yeniden başlamak gibiydi, Balmain’in başlangıcına geri dönme şansı buldum. Tek hedefim defile stresi olmadan benzersiz ve zarif elbiseler yaratmaktı,” dedi. Işıltı ve görkem, Balmain’in kırmızı halı koleksiyonu her kadının kalbini fethedecek türden!



B A L M A I N P A R I S #44ruefrancois1er

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on



SON HABERLER