Burberry Modeli Tom Nıcon İntihar Etti
Ard arda gelen intihar haberleri moda dünyasını yasa boğdu.
ELLE ONLINE 23 Şubat 2013
 22 yaşındaki Fransız model Tom Nicon, kız arkadaşıyla ayrılığının ardından 18 Haziran Cuma günü, Milan'daki dairesinin panceresinden atlayarak intihar etti.





Ünlü ingiliz markası Burberry'nin yüzü olan Tom, Milan Erkek Modası Haftası'nın başlamasına saatler kala ölü bulundu.





Tasarımcı Donatella Versace genç modelin ölümünün ardından yaşadığı üzüntüyü şu sözlerle anlattı, ''Tom, Cuma sabahı son provalarda bizimle birlikteydi. İyi ve sakin görünüyordu. Daha önce bizimle üç ya da dört kez çalışmıştı. Gerçekten çok uyumlu ve iyi bir çocuktu. Neden böyle bir şey yaptıgını anlayamadık. Tom gibi birinin intihar edeceği aklımın ucundan geçmezdi. Haberi duyduğumuzda gerçekten şok olduk ve çok üzüldük.''





Organizatörler, Milan Moda Haftasının planlandığı gibi devam edeceğini, ancak genç Fransız modelin saygıyla anılacağını bildirdiler.





Milan polisi olay üzerine, ''Beraber kaldığı arkadaşlarıyla konuştuk. Tom'un yakın zamanda kız arkadaşından ayrıldığını ve depresyonda olduğunu söylediler. Bu ifadeler ışığında, Tom Nicon'un ölümü kayıtlara intihar olarak geçmiştir,'' açıklamasında bulundu.





Genç model daha önce Louis Vuitton, Hugo Boss ve Versace gibi dünyaca ünlü markaların reklam kampanyalarında da yer almıştı.

















SON HABERLER