DUA LIPA VERSACE’NİN SONBAHAR 2021 KAMPANYA YÜZÜ OLDU
Dua Lipa, Donatella Versace’nin ilham perisi!
ALYA BARUTOĞLU 04 Eylül 2021
Getty Images

Bir süredir katıldığı etkinliklerde Versace tasarımları giyen Dua Lipa, şimdi ise markanın Sonbahar 2021 kampanyasının yüzü oldu. Versace’nin süper yüksek platformlu botlarını giyen Dua Lipa, stilini markanın vakarlı eteği ve Le Greca desenindeki üstü ile tamamladı. 


Medusa sembolleri ile poz veren Lipa’nın giydiği süper yüksek platformlu topuklu ayakkabılar daha önce Beyoncé ve Bella Hadid gibi isimler tarafından giyilmişti. Moda arama platformu Lyst’in araştırmasına göre bu sezonun en çok aranan Versace stili olan bu ayakkabılar, birçok ünlünün favorileri arasında. 



Mert Alaş ve Marcus Piggott tarafından çekilen kampanyanın bir başka karesinde ise benzer bir ayakkabı stili tercih eden Lipa, Sonbahar 2021 fotoğrafları için kaküllü kızıl bir peruk taktı. Sezonun saç ve giyim trendlerine uyum sağlayan Lipa, stilini ipek bir fular ile tamamladı. 



Kampanya duyurusunu Instagram hesabından yapan Lipa, “Hayat bir hayal… Bana inandığınız için teşekkür ederim Versace ve Donatella Versace! Bu kampanyayı bir araya getirmek için çalışan inanılmaz ekibe sevgimi yolluyorum,” yazdı. 

SON HABERLER