EMMA STONE’UN İLK LOUIS VUITTON KAMPANYASI
Oscar ödüllü oyuncu Kaliforniya çölünde çekilen fotoğraflar ile göz alıyor…
ALYA BARUTOĞLU 19 Mart 2018
Louis Vuitton

Emma Stone’un, Louis Vuitton’un yüzü olduğu aylar öncesinden açıklanmıştı ancak kampanya geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Kaliforniya’nın bir çölünde çekilen fotoğraflar ve reklam filmi Oscar ödüllü oyuncuyu doğanın ortasında görüntüledi.



The quest for freedom and adventure in faraway places – this is #LouisVuitton’s Spirit of Travel. Featuring Emma Stone wearing #LVPrefall by @NicolasGhesquiere and filmed by Gordon Von Steiner.

A post shared by Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on


Vuitton’un Sonbahar koleksiyonunu ve ikonik deri Capucines çantalarını sergileyen ünlü oyuncunun fotoğrafları Craig McDean tarafından çekildi. Kampanyanın başrolünde ‘asi, özgüvenli ve hareketli’ bir kişi olmasını istediğini açıklayan Louis Vuitton, Emma Stone’un bu karaktere en uygun kişi olduğunu belirtti. 



“I am very happy and proud to be working with a House as passionate as #LouisVuitton, as well as with the unique style and creations of @NicolasGhesquiere.” Discover Emma Stone in the Spirit of Travel campaign now at louisvuitton.com.

A post shared by Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on


“Louis Vuitton gibi tutku dolu bir marka ve ile çalıştığım ve Nicolas Ghesquiere’in özgün stilini ve yaratıcılığı içinde yer aldığım için çok mutlu ve gururluyum,” diyen Stone yeni kampanyası ile göz kamaştırıyor.



Introducing Emma Stone as the newest muse for #LouisVuitton. Discover the Spirit of Travel campaign now at louisvuitton.com

A post shared by Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on



SON HABERLER