ERDEM TÜM KOLEKSİYONLARI İLE İLGİLİ BİR KARAR ALDI
Lüks modada pozitif değişimler devam ediyor!
ALYA BARUTOĞLU 11 Ocak 2021
Erdem

2021’in ilk günlerindeyiz ve şimdiden moda sektöründen güzel haberler gelmeye başladı! Londra Moda Haftası'nın ayrılmaz üyesi olan Erdem, geçtiğimiz hafta artık her koleksiyonunda büyük bedenler üreteceğini duyurdu. Romantik ve çiçekli tasarımları ile bilinen Erdem Moralıoğlu, Pre-Spring 2021 koleksiyonundan itibaren 34’den 50 bedene kadar geniş bir seçki sunacak.


Her bedenden kadının erişebileceği bir marka olmak istediğini belirten Erdem, daha önce sadece özel dikim için büyük bedenler sunuyordu. Genişleyen beden seçkisi ile birlikte kampanyalarda da farklı vücut tiplerinden modeller seçeceğini ekleyen Erdem, yeni koleksiyon kampanyası için İngiliz plus-size modeli Charlotte Robinson ile bir araya geldi. 


İlkbahar 2021 podyumlarında Fendi ve Versace gibi markaların defilelerinde farklı bedenlerden modellerin yürüdüğünü görerek, moda sektöründeki pozitif değişim için heyecanlanmıştık. Biraz geç olsa da yine de her bedenden kadınlara hitap etme hedefinde ilerleyen lüks moda markaları, beden seçkisi ile küçük ama etkili adımlar atmaya devam ediyorlar. 

SON HABERLER