GIORGIO ARMANI DEFİLESİ TELEVİZYONDA YAYINLANACAK
Armani’nin İlkbahar Yaz 2021 koleksiyonları ekrana taşınıyor…
ALYA BARUTOĞLU 08 Eylül 2020
Getty Images

Bir defileyi televizyon şovu olarak izler miydiniz? Bu soruyu geçtiğimiz Eylül ayında Rihanna Amazon Prime üzerinden yayınlanan Savage x Fenty defilesi ile yanıtlamıştı. Şimdi ise söz Giorgio Armani’de… ‘Timeless Thoughts’ (Zamansız Düşünceler) adlı İlkbahar- Yaz 2021 koleksiyonunu ilk defa televizyon üzerinden yayınlamaya hazırlanan Giorgio Armani, yeni defilesini İtalya’nın La7 kanalından 26 Eylül’de gösterecek. Aynı zamanda Armani’nin internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak olan defile ek olarak İtalya Moda Konseyi'nin dijital platformunda gösterilecek. 

Eylül’deki Milano Moda Haftası kapsamında hem erkek hem de kadın koleksiyonlarını gösterecek olan Armani, “Pandemi sebebiyle güncel durumu göz önünde bulunduracak olursak ne yazık ki şovumuzu geleneksel metodlar ile gösteremeyeceğiz. Giorgio Armani koleksiyonlarını sunmak için iki farklı yöntem tercih etti ve ikisinde de seyirci olmayacak” diye bir açıklama yaptı. 

Giorgio Armani’nin stil üzerine zamansız estetiğini yansıtacak olan tasarımların “zamansız düşünceler gibi olduğu” söylendi. Kapalı kapılar ardında kaydedilecek olan koleksiyonun herkes tarafından izlenebilmesinin koleksiyonu zamansız kıldığını belirten Giorgio Armani, Emporio Armani’nin ‘Building Dialogues’ (Diyaloglar Kurmak) adlı İlkbahar - Yaz 2021 koleksiyonunu ise 24 Eylül’de özel bir dijital video ile sunacak. Armani’nin Milano’nun Via Bergognone bölgesinde çekilen kısa filmde Emporio Armani koleksiyonlarının genç oyuncular, şarkıcılar, dansçılar ve moda sektöründen önemli isimler tarafından giyildiği görülecek. Binaları ile birlikte oldukça dinamik bir mimari bölgede çekilen filmde yıldızlar ve seyirciler arasında açık görüşlü bir diyalog kurulacak. 

SON HABERLER