JIMMY CHOO’NUN CRUISE 2020 KAMPANYASINDA TANIDIK BİR YÜZ VAR!
Rosie Huntington-Whiteley, Jimmy Choo’nun yeni yüzü oldu!
ALYA BARUTOĞLU 28 Kasım 2019
Getty Images

Sienna Miller ile Pre-Fall 2019 kampanyası ile ‘My Choos’ adlı bir hikaye serisi başlatan Jimmy Choo, öykünün devamını başka bir yüz ile getiriyor. ‘Destination Party’ adlı yeni fotoğraf serileri Malibu, Kaliforniya’da fotoğrafçı Zoey Grossman tarafından çekildi. Cruise 2020 koleksiyonu için Rosie Huntington-Whiteley’i seçen Jimmy Choo, zarif ve görkemli bir kampanya hazırladı.



“Jimmy Choo’yu her zaman İngiliz olarak tanımlarım ve öyle düşünüyorum. Choo; eklektik, eğlenceli, zarif ve zamansız,” diyen Huntington-Whiteley, Jimmy Choo hayranlığını anlattı. Kampanya resimleri ile beraber bir video yayınlayan Choo, Huntington-Whiteley’nin seyahatlere nasıl hazırlandığını hayranları ile paylaştı. 







View this post on Instagram









@rosiehw on what defines a modern woman:"A woman with a clear point of view of what she wants out of life, humility, and always a great sense of humour" Rosie wears our BING mules in the next instalment of #INMYCHOOS

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo) on


Modern bir kadın olmayı “Her zaman hayattan ne beklediği konusunda net bir fikri olan ve utançlara karşı espri anlayışı olan biri,” olarak tanımlayan Rosie Huntington-Whiteley, kendi cazibe anlamını ve modaya olan ilgisinin nasıl başladığın ipeksi ve ışıltılı kareler eşliğinde anlattı.

SON HABERLER