KIM KARDASHIAN’IN KLONLARI
Kim Kardashian’ın yeni güneş gözlüğü işbirliğinde ünlü yıldızın klonları var!
ALYA BARUTOĞLU 14 Mart 2019
Mert Alaş & Marcus Piggott

Bazen siz de sosyal medyadaki tüm makyaj ve moda bloggerlaarının Kim Kardashian’a benzediğini düşünmüyor musunuz? Kardashian benzerleri her yerde! Ünlü yıldız da bunu vurgulamak için Carolina Lemke ile yeni kampanyasını seçti. İlk güneş gözlüğü koleksiyonunun kampanyası için kendine benzeyen modelleri seçen Kardashian, fütüristik resimlere imza attı. Bakalım gerçek Kim Kardashian’ı bulabilecek misiniz?

Mert Alaş ve Marcus Piggott tarafından çekilen kampanyanın makyajını Mario Dedivanovic, saçını Chris Appleton ve stilistliği Danielle Levi üstlendi. Seksenli ve doksanlı yılların süpermodellerinden ilham alan kampanyada fütüristik elementler dikkat çekti. 



Fotoğrafları Instagram üzerinden paylaşan Kardashian, “Yakında geliyor. Benim vizyonumu CarolinaLemke.com'dan takip edebilirsiniz,” diyerek Mert Alaş ve Marcus Piggott’u etiketledi. 



Bir kısmı 19 Mart’ta çıkacak olan koleksiyonun tamamı Nisan ayının başında carolinalemke.com internet sitesinden satışa sunulacak. $90’dan başlayacak olan güneş gözlükleri, Kardashian’ın ilk büyük güneş gözlüğü işbirliği. 

SON HABERLER